גלישות פסיכוטיות - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלישות פסיכוטיות - דחוף
    אנונימית
    03/02/2013

שלום רב,
    אני סטודנטית בת 21.
    במהלך שנות גיל ההתבגרות ( 13-17) סבלתי מדיכאון, OCD, הפרעות אכילה, חרדות, מחשבות אבדניות, התקפי חרדה וגלישות פסיכוטיות. טופלתי במגוון תרופות עם תגובה טובה ללוסטרל , רספירדל ואלידול. מספר ניסיונות אובדניים ואשפוז במחלקה פסיכיאטרית לפני כ 5 שנים.
    כיום, אני נמצאת בתקופת בחינות. תחילה, לקחתי את העניין בצורה פרופורציונלית,
    אך אמש, חוויתי גלישה פסיכוטית מלווה בשמיעת קולות, תנועות בלתי רצוניות, בכי אשר נמשכה למעלה משעה,התנשפויות, קשיי נשימה. עם תגובה טובה ללוריון 1 מ"ג.
    היום, גם כן במהלך היום, שמיעת קולות והתנשפויות חזקות, מלווה בכאב ראש חזק ברקות ללא תגובה לנורופן.
    חשוב לציין, כי בימים אלה אני מטופלת באפקסור XR 75 מ"ג, ולמיקטל 175 מ"ג ( עולה בשבוע הבא ל 200 מ"ג).

מה לדעתכם אני צריכה לעשות?
    האם נשמע כמו סכיזופרניה?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלישות פסיכוטיות - דחוף

הוספת תגובה

• גלישות פסיכוטיות - דחוף - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    03/02/2013

שלום רב,
    מהודעתך ניתן להסיק כי מצבך נפשי לא מאוזן ואת חווה מצוקה. יחד עם זאת, על סמך התיאור בלבד, לא ניתן לאבחן באיזה בעיה מדובר: האם אלו הם תסמיני חרדה בלבד, או אכן מדובר במחלה פסיכוטית כגון סכיזופרניה. כדי להגיע לאבחנה מדוייקת יותר יש צורך בבדיקה, כך גם בנוגע להתאמת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו