תופעות לוואי לתרופה סרוקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי לתרופה סרוקסט
    אנונימית
    05/02/2013

שלום,
    בעקבות המבצע האחרון בעזה, עמוד ענן, לקיתי בחרדה ומאז אני מטופלת בתרופה סרוקסט, בחודש האחרון אני לוקחת 3 כדורים בכל בוקר (זה 60 מ"ג אם אני לא טועה).
    התרופה מאוד עוזרת אבל ישנה בעיה אחת קטנה, מאז שהתחלתי לקחת את התרופה הגוף שלי מאוד יבש. זה התחיל ביובש בפה שהרופאה המטפלת שלי אמרה שזה נורמלי, אבל מאז שמתי לב שגם השיער שלי התייבש, השפתיים, הידיים, הרגליים ואפילו החזה. ובכלל העור שלי פתאום מרגיש אחרת.
    השאלה שלי היא כזו, יכול להיות שזה בגלל התרופה וכשאני אפסיק אותה הכל יחזור לקדמותו או שזה פשוט צירוף מקרים ועלי לבדוק את הנושא?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי לתרופה סרוקסט - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/02/2013

שלום רב,
    סרוקסט עלול לגרום לתחושת היובש, ביחוד במינונים גבוהים. מאחר ואת נוטלת מינון גבוה יש סבירות גבוה שאכן מדובר בתופעות לוואי. אני ממליצה לך לעבור הערכה אצל רופא משפחה כדי לשלול סיבות רפואיות אחרות לתופעה ובמידה ולא תמצה כזאת, לפנות לפסיכיאטר המטפל ולשקול אפשרות לרדת במינון של סרוקסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו