גמילה מרסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מרסיטל
    מירה אלקלעי
    12/02/2013

שלום, אני לקחתי רסיטל למשך 6 שנים בעקבות תקופה קשה שעברתי כשהייתי בתהליך גרושים. לפני כ9 חודשים התחלתי להגמל בהדרגה עד שלפני חודשיים הגעתי ל5מ"ל בכל 4 ימים. אחרי חודש הםסקתי בכלל. למשך כמה שבועות הרגשתי קצת מוזר בראש- גלים כאלה - קשה להסביר ונסיתי לא להתייחס.אז זה עגבר ועכשיו אני רוצה לבכות כל הזמן ויותר עצבנית ולא טוב לי. אני ממש לא רותה להמשיך לקחת רסיטל כל החיים. האם אילו תגובות אופייניות בתקופת ההתגמלות?
    תודה עבור תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מרסיטל

הוספת תגובה

• גמילה מרסיטל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/02/2013

חלק מתאים לתופעות לוואי.
    ייתכן וההפסקה מוקדמת מדי ועדין קיים מצב קליני לא מאוזן.
    יש לזכור, לשם איזון נפשי יש צורך באיזון ביולוגי ( תרופות , וויטאמינים וכו..) , פסיכולוגי, סביבתי ( עבודה, חברים, משפחה, חובות וכו..).

המטרה המרכזית, להתחיל טיפול תרופתי , להשיג שיפור ואז לעבוד על המרכיב הפסיכולוגי ולאחר מכן להשפיע על הסביבה ( אסרטיביות, מימוש עצמי וכו..)

לא חכם להפסיק טיפול תרופתי כאשר המרכיב הפסיכולוגי והסביבתי עדין לא מאוזנים, זה לא אומר שלא תוכלי להפסיק תרופה, זה אומר שלפני שתפסקי יש צורך לתת מענה טוב למרכיב הפסיכולוגי והסביבתי.
    הטיפול האידיאלי , מה שאני מקפיד לעשות בקליניקה, זה שילוב תרופות ושיחות פסיכולוגיות עם דגש על תוצאות והשפעה סביבתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו