מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יונתן דודיאור הפסיכיאטר המומחהדנה12/02/2013
אני סובלת מטיקים, והפסיכיאטר רשם לי דקינט.
התחלתי ליטול את התרופה לפני שבועיים במינון של 1 מ"ג. ואני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש בלתי נסבלים,
בשעות הראשונות שלאחר הנטילה אני סובלת גם מתחושות קשות של טשטוש, אני מרגישה כאילו אני מסוממת, מנותקת, כמו בחלום, ובקושי אני מצליחה לתפקד.
מדוע הדקינט גרם לי לפגיעה קשה מאוד בתפקוד לתחושת ניתוק קשה מהסביבה כמו שאני בחלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר יונתן דודיאור הפסיכיאטר המומחה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2013דקינט משפיע באמצעות מערכת האנטי כולנירגית.
( דומה לטיפול באטרופין )
תופעות לוואי שכיחות :
הרחבת האישונים וטישטוש ראיה.
( לידע כללי , מקור השם אטרופין , מהצמח אטרופה בלדונה , בימי קדם, נהגו לשרוף את הצמח , הנשים נחשפו לעשן, והאישונים הורחבו, מה שנחשב אז סקסי ..) בנוסף :
דופק מהיר
יובש בפה
לפעמים קושי במתן שתן ועצירות.
במקרים של מינון גבוהה ומוגזם , ייתכן מצב בילבולי, דלירנטי, חום ואף מוות.
יש ליטול בבוקר, יש צורך לקחת חצי במקרה שלך.
בדרך כלל טיפול בטורט :
מקובל במצבים קלים: קלונידין, ק'לונקס.
לפעמים זריקות בוטוקס יעילות
במצבים קשים , נוגדי פסיכוזה דור ראשון או שני ( עדיפות לרספירדל)
ולאחר מכן קסנזין , טאטרהבנזין ( מעולה גם לתופעות לוואי קשות נוגדי פזיכוזה TD )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)