lorivan

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• lorivan
    נועם
    14/02/2013

שלום ד"ר.

בשבוע הבא אני מוזמן לצילומים בטלויזיה ..אמנם לא שידור חי אבל אני נרגש ודיי חרד.
    (אין לי כל מחלת נפש או עבר בתחום).
    אני לא מפסיק לחשוב לרגע על הרגע שבוא אפגש עם סוללת מצלמות ולשבת מול מנחה ולדבר...
    מה שגורם לי לפעימות לב חזקות ואני מנייח שייקרו עוד כל מיני תופעות חדרה של התרגשות במעמד עצמו.

שאלתי היא האם רופאת משפחה יכולה לרשום לי לקבל את תרופת ה-לוריוון,האם מומלץ במצב כפי שתיארתי ומה המינון הנכון לי.
    במידה וכן מתי לקחת?לילה לפני?שעה לפני הצילומים?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    lorivan

הוספת תגובה

• lorivan - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    17/02/2013

שלום רב,
    במצבים בהם יש חשש מתגובות חרדה מופרזות הקשורות להופעה בפני קהל, התרופה המומלצת היא דרלין - התשיר שמפחית תסמינים גופניים של חרדה, כגון דופק מואץ, הזעה וכו'. מומלץ להתייעץ עם רופא משפחה בנוגע לתרופה זו. את התרופה לוקחים כחצי שעה לפני הופעה בפני קהל. מומלץ להתנסות בה לפני ההופעה כדי להכיר איך היא משפיעה עליך. לויריוון ותרופות הרגעה אחרות, פחות מומלצות ואחר והן פוגעות בערנות, מטשטשות ועלולות לפגוע ביכולת שלך להופיע ולתפקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו