פאקסט- האם מפריע לתהליך הדיאטה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פאקסט- האם מפריע לתהליך הדיאטה?
    דנה22
    15/02/2013

היי,
    בשנה האחרונה אני נוטלת פאקסט (זאת לאחר שלקחתי לפני כן פריזמה, ולפני כן שנים של ציפרלקס). עליתי בסביבות 10 קילו, אך אני מניחה שזה בעיקר בולמוסי אכילה שליוו אותי בחודשים האחרונים. לפני מספר ימים הבנתי כי יש קשר ישיר בין תאווה למאכליפ מסויימים לבין פאקסט. אני חייבת להודות שזה עודד אותי מאוד, כי הבנתי שאני לא מדמיינת ומדובר במשהו כימי.
    השאלה שלי היא כזו- האם אני יכולה לעשות דיאטה והיא תעבוד עם הפאקסט? או שמא השומנים "נאחזים" בתרופה? אני יודעת שזה אולי נשמע קצת מטופש, אך זה מטריד אותי מאוד ומפריע לי להתנהל בחיי היום יום. האם שווה לי להחליף כדור? האם אולי לחזור לתרופת הציפרלקס שלקחתי שנים והפסקתי- אולי עכשיו היא שוב תהיה לי טובה ואני ארד במשקל... בכל מקרה, ניכר שאני מבולבלת לאללה. אני פשוט רוצה לחזור לנורמל שלי.
    אודה לתשובה,
    תודה רבה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פאקסט- האם מפריע לתהליך הדיאטה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/02/2013

פאקסט , תרופה הכי מרגיעה והכי משמינה בקרב נוגדי חרדה ודיכאון מקבוצת SSRI .
    עליה במשקל בגלל עליה בתיאבון והתקפי זלילה.
    באם יהיה יכולת לאכול אוכל דל קאלוריות + שריפת קאלוריות , יהיה ניתן לשמור על משקל למרות פאקסט , לא קל, אך תיאורתי אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמינה עקב

אני
    28/05/2013

שהיא מאטה מאוד את החילוף חומרים זו הסיבה היחידה שלא יספרו לך סיפורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלול

אני
    22/07/2013

הוא מאט את פעילות בלוטת התריס ובכך פוגע בחילוף החומרים בגוף יש אנשים שהשמינו עשרות קילגורמים עם התרופה למרות שלא שינו את הרגלי התזונה שלהם ואז ניסו לשמור על דיאטה ופעילות גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו