מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגה לאחר שפעתאנונימי_בן15/02/2013
שלום ד"ר,
אני בן 27, נוטל סרוקסט/פאקסט 30 מ"ג מזה 6-8 שנים עקב חרדות קשות ודיכאון. וסך הכל הכדור בהחלט עוזר למרות תופעות לוואי פה ושם.
לפני שבועיים הייתה לי שפעת.
משום מה, שהתחילה המחלה אז גם התחילה לי התדרדרות במצב נפשי/גופני.
חזרו לי כל מיני תופעות שהיו לי לפני הרבה שנים כמו גרעפסים רבים, חוסר תיאבון והרגשה שהאוכל נמצא בין בין הבטן לחזה וגם תחושת בחילה שלא עוברת. (עשיתי בעבר בדיקה עם צינור, גסטרוסקופיה, קבעו שיש לי בקע סרעפתי אבל אני לא לוקח משהו כי זה לא מפריע לי במיוחד)
אני מתחיל להלחץ שזה כבר שבוע ככה ולא עובר, רצות לי מחשבות אובססיביות בראש שאולי יש לי בעיה גופנית ואני מנסה כל הזמן לנתח את המצב בלי סוף.
האם יכול להיות שהכדור הפסיק לפתע להשפיע ביחד עם המחלה? האם המצב הזה מסוכן (כי אני גם ככה רזה) ויכול לעשות נזק? האם כדאי לקחת בנתיים וואבן או משהו אחר ולחכות שהמצב ישתפר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגה לאחר שפעת - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור17/02/2013שלום רב,
סביר להניח שהמחלה הגופנית שימשה עבורך גורם דחק והובילה להחמרה בתסמיני החרדה. בשלב זה, להערכתי מוקדם מידי לקבוע כי הטיפול התרופתי הנוכחי הפסיק להשפיע, ומומלץ לשקול עליה במינון, זאת כמובן לאחר התייעצות עם הרופא המטפל. כמו כן, יש סיכוי לא מבוטל שגם ללא כל שינוי בטיפול, המצב ישתפר מעצמו בשבועות הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)