מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות פסיכיאטריות לאמאמירי17/02/2013
אימי בת 90 נוטלת מזה מספר שנים תרופות נגד חרדות ודכאונות,עצבנות וחוסר שינה מסוג: לוריון, אביאן,פרוטאזין,מירו וסטללנוקס. לפני שבוע ביקרנו אצל הפסיכיאטר המחוזי שלה. והחליט להוריד לה את כל הכדורים ונתן לה כדורי זאפה 5 וטרזודיל 100. לא רק שהכדורים לא עזרו, אמא הפכה להיות אלימה,צועקת וטוענת שיש אנשים במיטה ונוגעים בה כל הזמן. ולא מזהה אותי וחושבת שאנחנו חוטרים לעשות איתה משהו נגד רצונה ועוד. יש לי הצעה על כדור שעזר לקרובת משפחה לישון היטב בלילה בשם ריספרדל 3 אני אובדת עצות,מה עלי לעשות כדי להרגיע אותה ולעזור לה להרדם בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות לאמא - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור17/02/2013שלום מירי,
לעיתים קרובות, החלפת כדורים מלווה בתופעות לוואי ותופעות הסתגלות שונות. אני מאמינה שלפסיכיאטר המטפל הייתה סיבה להמליץ על שינוי בטיפול התרופתי, אך לא יכולה להתייחס לכך מאחר ולא ניתן באמצעות הפורום לאבחן את מצבה של אימך ולתת המלצות ספציפיות בנוגע לטיפול. בכל אופן, במידה ותוך שבוע-שבוע וחצי לא יחול שיפור במצבה, יש לפנות להערכה פסיכיאטרית חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)