תרופות פסיכיאטריות לאמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכיאטריות לאמא
    מירי
    17/02/2013

אימי בת 90 נוטלת מזה מספר שנים תרופות נגד חרדות ודכאונות,עצבנות וחוסר שינה מסוג: לוריון, אביאן,פרוטאזין,מירו וסטללנוקס. לפני שבוע ביקרנו אצל הפסיכיאטר המחוזי שלה. והחליט להוריד לה את כל הכדורים ונתן לה כדורי זאפה 5 וטרזודיל 100. לא רק שהכדורים לא עזרו, אמא הפכה להיות אלימה,צועקת וטוענת שיש אנשים במיטה ונוגעים בה כל הזמן. ולא מזהה אותי וחושבת שאנחנו חוטרים לעשות איתה משהו נגד רצונה ועוד. יש לי הצעה על כדור שעזר לקרובת משפחה לישון היטב בלילה בשם ריספרדל 3 אני אובדת עצות,מה עלי לעשות כדי להרגיע אותה ולעזור לה להרדם בלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות פסיכיאטריות לאמא

הוספת תגובה

• תרופות פסיכיאטריות לאמא - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    17/02/2013

שלום מירי,
    לעיתים קרובות, החלפת כדורים מלווה בתופעות לוואי ותופעות הסתגלות שונות. אני מאמינה שלפסיכיאטר המטפל הייתה סיבה להמליץ על שינוי בטיפול התרופתי, אך לא יכולה להתייחס לכך מאחר ולא ניתן באמצעות הפורום לאבחן את מצבה של אימך ולתת המלצות ספציפיות בנוגע לטיפול. בכל אופן, במידה ותוך שבוע-שבוע וחצי לא יחול שיפור במצבה, יש לפנות להערכה פסיכיאטרית חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו