מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה לגבי מרשם תרופתי מפסיכיאטררפי18/02/2013
שלום רב
לאחרונה אבי כבן 71 לקה בחרדה ודיכאון מדובר בתקופה של החודש האחרון אציין שאבי אדם בריא מאז ומעולם איש עבודה חרוץ עובד כחקלאי עצמאי במשך 44 שנה עובד שבעה ימים בשבוע כ 10-12 שעות ביום.
אציין שאבי מעולם לא עבר שום חוויה דומה בעבר הוא טוען לפחות שאיננו יודע מה גרם לבעיה אותה חווה כעת, לא קרה שום דבר מיוחד הוא לא חווה שום אירוע טראומתי כלל והגורם איננו ידוע.
בכל אופן היינו אצל פסיכאטרית לפני יום והיא רשמה לו כדור מסוג " מירו " בנוסף לציפרלקס שהוא לוקח כעת מה שאני חושש ממנו זה תופעות לוואי ואחת מהן היא ש"מירו " גורם לחרדה כתופעת לוואי .
השאלה שלי היא כזו .
1) כיצד ייתכן שרושמים כדור נגד חרדה ( שבה הוא לוקה לפי אבחנת הפסיכיאטרית) שתופעת הלוואי שלו היא חרדה ומתח ?
2) האם שילבו של מירו וציפרלקס הוא לא "אלים " מדי?
3)האם יכול להיגמל מהכדורים הללו מהר יחסית תוך כמה חודשים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא קיבלתי מענה לשאלה שלי?
רפי20/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לגבי מרשם תרופתי מפסיכיאטר - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור21/02/2013שלום רב,
מירו הוא תכשיר נוגד דיכאון עם השפעה מרדימה. הכדור לא גורם לחרדה. התופעות הלוואי הנפוצות שלו הן ישנוניות יתר ועליה בתאבון. אכן בדרך כלל בטיפול בדיכאון מקובל להתחיל מטיפול בתכשיר תרופתי אחד ולא מהשילוב, אך כל מקרה לגופו ואני מאמינה שלפסיכיאטר המטפל הייתה סיבה בגללה המליץ על השילוב.
שתי התרופות שהומלצו לאביך לא ממכרות ואין צורך "להגמל" מהן כשמחליטים להפסיקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

