אדם מכיר את עצמו הכי טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדם מכיר את עצמו הכי טוב
    חסוי
    20/02/2013

שלום רב,
    אני אשה בת 41 אמא לשישה ילדים.לפני שנתיים ילדתי בנות תאומות .מהריון לא מתוכנן ולא רצוי.בעלי רצה שאפיל וגם אני .אך התקשינו להחליט על הפלה ולכן בחרנו ללדת.לידת התאומות הכניסה אותנו למערבולת ולסחרור .כיון שבזמנו היו לנו שתי בנות בגיל שנה ושנתיים.נוצר מצב של ארבע בנות מתחת לגיל שנתיים.בדומה כמעט לרביעייה.ההתנהלות בבית הפכה לסיוט.קיבלנו עזרה מהרווחה בעירנו בטיפול בתאומות מה שעזר מאוד.קיבלנו עזרה רבה מהמון כיוונים והיינו אופטימיים מאוד.אני התחלתי להתאמן גם דיאטה וירדתי מהר במשקל.נראיתי מצויין.כל ארבעת הבנות היו במעון.הבוקר שלי היה פנוי ובילתי רוב הזמן במכון הספורט.בערבים גם יצאתי לריצות.דיי התמכרתי.התחלתי להתרכז בעצמי.ובמודע גם בחרתי לעשות זאת עד כדי חוסר אכפתיות מהילדים ברמה לא של הזנחה דאגתי לכל הצרכים הבסיסיים שלהם כגון אוכל אמבטיות משחק וכו',ברמה של מעבר לצרכים הבסיסיים אז זה היה קודם כל הצרכים שלי.אם זו שעת היציאה לריצה אז שום דבר לא עצר אותי.יצאתי בלי עיכובים.החלטתי שאני לא עוצרת את החיים שלי כי יש לי הרבה ילדים אלא אני דואגת למראה שלי להנאות שלי ולא מקריבה את עצמי.לפעמים הייתי כועסת עליהם אם היו מעכבים אותי.הם נורא נזקקו לתשומת הלב שלי .אך לא היה אכפת לי.הייתי שקועה בעצמי.בוקר אחד חזרתי מאימון,בעלי היה בבית.הייתי במצב רוח מאוד מרומם,רקדתי שרתי,בעלי דיבר איתי שאני צורחת על הילדים ושאני לא נורמלית והוא לא יודע מה קרה לי אז התחלתי לבכות כמו תינוקת.ואז הוא אמר שמשהו לא בסדר איתי,כל כך נעלבתי שאמרתי לו אני לא נורמלית?והיה בי כעס רב שבמקום שיפרגן שאני דואגת לעצמי זה מה שיש לו לאמר.בלי לחשוב הרבה התקשרתי לעו"ס .ביקשתי ממנה לקחת אותי לאשפוז.במיון אבחנו לי התקף מניה חולף.כיום אני מסרבת לקבל את האבחון הזה כנכון.אני לא אדם אלים רחוק מכך.אני אדם רגיש עדין מתחשב בזולת.שומרת מצוות.אני הייתי במודעות ובהכרה מלאה.כל האבחון מתבסס על פרשנות של המאבחן לתשובות שעניתי.קיבלתי טיפול תרופתי דפלפט וריספרדל.בשחרור הורידו לי את הריספרדל כי הרדים אותי עד כדי שיתוק,עד היום אני עם הדפלפט במינון 1000מ"ג ביום .אני לא שלמה עם זה שלוקחת כדורים .לא שלימה עם האבחון .מה תוכלו להציע לי לעשות כדי שאהיה חופשייה ממחשבות יומיומיות טורדניות על נכונות הטיפול.אני מאמינה מאוד ברפואה טבעית סינית ודומיהם.איך כדאי להפסיק עם הכדורים בהדרגה.500 מ"ג ביום למשך כמה זמן?עד להפסקה מלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדם מכיר את עצמו הכי טוב

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    20/02/2013

שלום לך.

אני מאוד מבין לליבך.

אני יכול לומר לך בוודאות שהרופאים יתנו תגובה קצרצרה, והיא שאין להפסיק או לשנות את המינון מבלי להתייעץ עם הרופא.

אני אישית הפסקתי את התרופוןת על דעת עצמי אחרי אישפוזים כפויים שהיו בהחלט מוצדקים. את נמצאת במצב טוב יותר ממה שהייתי כשהתאשפזתי, שכן את החלטת על אישפוז מרצון, ולפי מה שכתבת, נראה לך שזו הייתה טעות, ושמצבך לא הצדיק אישפוז, ובוודאי שלא בכפייה.

הריספרדאל היא תרופה אנטי-פסיכוטית, וככל התרופות האלה היא מרדימה, הבנתי שהפסקת אותה.

לגבי הדפלפט, אני מציע להוריד 100 מ"ג לשבוע, עד להפסקה.

את האיבחון לא ניתן לבטל. אני מציע להתעלם ולהמשיך הלאה. פשוט שיהיה לך ברור שאת בסדר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו