מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיוחי20/02/2013
היי,
בזמן האחרון אני רואה סביבי(איני יודע אם זה הפורום הנכון לשאול)כמה אנשים מבוגרים שמעשנים סמים(לא קלים)( , אחד מהם שלוקח את זה ומאפשר את זה גורר אחריו הרבה אחרים. ואף יש רופאבין האנשים האלה שטוען שהסמים אינם מזיקים כל עוד לוקחים אותם במינון נמוך ומבוקר. אין הבדל משמעותי בין הסמים לבין התרופות הפסיאטריות. עכשיו לדעתי, זה מזיק. אבל אני נוכח שכבר מזה מספר רב של שנים האנשים האלה משתמשים בהם ולא קורה להם שום נזק דבר שנראה לעין.ומקרוב אני רואה את זה...זה לא השערה.אלה אנשים שכניראה לא מאפשרים לזה לגרור אותם והם אלו שמחליטים מתי מתאים להם ומתי לא.מבחינתי זה לא משפיע עליי ולא מדבר אליי ולכן אני לא מושפע. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם יש משהו שבעצם שגוי אצלנו בתפיסה על כל הנושא הזה ובעצם זה קשור לאדם שלוקח את זה ולא לסם עצמו. ברוב המיקרים שהוא לוקח באופן מבוקר ולא נגרר לזה. איני מדבר על מיקרים ספציפיים שבאמת הסם מעורבב או שזה לא מתאים לאדם בגלל כל מיני בעיות משלו.לאדם נורמלי ומבוגר.מאוד מסקרן אותי, כי למען האמת זה מפחיד אותי בכך שאני קרוב (מחוסר ברירה) לאותם אנשים ולא בגלל שאני מפחד להגרר כי אני כבר מכיר אותם זמן רב מאוד וזה לא השפיע עליי ארני אדם חזק. אבל באמת מפחיד אותי כניראה בגלל כל מה שאומרים על הדברים האלה. אשמח לדיעה ולעוד מידע בנושא אולי.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם דעה
גבי20/02/2013יש אנשים שיעשנו ידלקן הרבה בחיים שלהם גם בגיל מבוגר ןלא יקרה להם כלום .
אבל אבל גדול יש אנשים כמוני שהסמים ואני לא מדבר על קלים יגרמו להתקפים פסיכוטים לתחלואה ולצורך הרופאים פסיכאטרים וכדורים לכל החיים אולי .
אני באופן אישי אף פעם לא ראיתי את עצמי מכור או משהו כזה כי אמרתי לעצמי שזה טריפים וגראס נו אז מה יכול לקרות . ! אז זהו שלא אני לא הגבלתי את עצמי בשונה מהאנשים שאתה מספר עליהם .
ועברתי אשפוזים כדורים זריקות לא זיינתי 6 שנים וסבל נוראי לי ולמשפחתי , אתה כן בפורום הנכון . ועכשיו רופאים יגידו לך שסמים מעוררים תגובות פסיכוטיות אבל אני אומר לך תדע אם הייתי עושה במידה אם היה קורה משהו . עד היום אין לי תשובה לזה .
כל עוד אתה יכול להסתכל מהצד ולצחוק על זה אז זה טוה אני כבר לר יכול לצחוק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחל לך הצלחה
שמוליק20/02/2013שלום גבי.
גם אני כמו יוחי לא התנסיתי בסמים, ולכן אים לי משהו חכם להגיד.
בכל אופן, אני מעריך את ההתמודדות שלך. מי שמתמודד ולא מתייאש, בסוך ימצא את הדרך חזרה.
אני מאחל לך כל טוב, שתצליח לחזור לעצמך, ושבסוף תהיה גאה בהתמודדות שלך.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)