חובת דיווח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חובת דיווח
    אלי
    24/02/2013

סיפרתי לפסיכיאטרית שלי שאני נוהג ומעשן חשיש אני סכיזופרן היא אמרה שלדעתה יש לה חובת דיווח והיא מתכוונת להתייעץ עם הפרופסור של המחלקה ואז היא תחליט אם ישללו לי את הרישיון אני נהג במקצועי סיפרתי לה מיוזמתי האם יש לה חובת דיווח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חובת דיווח

הוספת תגובה

• חובת דיווח - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    25/02/2013

שלום רב,
    במקרים בהם רופא פסיכיאטר מתרשם כי מצבו הנפשי של המטופל עלול לפגוע בכושר הנהיגה שלו, עליו לדווח על כך למכון לבטיחות בדרכים. החלטה בנוגע לשלילת רישיון במתקבלת בהתאם לבדיקה שנערכת במסגרת המכון ולא ע"י הפסיכיאטר המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיזה מן בדיקה אני צפוי?

אלי
    26/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תפחד

שמוליק
    01/03/2013

שלום אלי.

הבדיקה שיכולים לעשות לך היא לשלוח אותך לפסיכיאטר מטעם צשרד התחבורה כדי שיעריך האם מצבך הנפשי מאפשר לך לנהוג.

אני מציע לך שלא לפחד מזה. הפחד לכשעצמו יכול לגרום לכך שזו תהיה נבואה רעה שתגשים את עצמה. אם אתה בטוח בכך שמצבך הנפשי טוב, ואין סיבה לשלול ממך את רשיון הנהיגה, אז תמשיך להיות בטוח, ולך עם האמת שלך.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד אתה בנאדם מקסים

אלי
    01/03/2013

הבטחתי לרופאה שאני מפסיק עם החשיש בזמן הנהיגה אני מאוזן לגמרי היא החליטה לא לדווח עליי
    תודה על העידוד שמוליק הייתי במתח עתום בגלל העניין הזה ונגמר טוב בסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חובת דיווח - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    25/02/2013

שלום רב,
    במקרים בהם רופא פסיכיאטר מתרשם כי מצבו הנפשי של המטופל עלול לפגוע בכושר הנהיגה שלו, עליו לדווח על כך למכון לבטיחות בדרכים. החלטה בנוגע שלילת רישיון במתקבלת בהתאם לבדיקה שנערכת במסגרת המכון ולא ע"י הפסיכיאטר המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו