מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חובת דיווחאלי24/02/2013
סיפרתי לפסיכיאטרית שלי שאני נוהג ומעשן חשיש אני סכיזופרן היא אמרה שלדעתה יש לה חובת דיווח והיא מתכוונת להתייעץ עם הפרופסור של המחלקה ואז היא תחליט אם ישללו לי את הרישיון אני נהג במקצועי סיפרתי לה מיוזמתי האם יש לה חובת דיווח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חובת דיווח - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור25/02/2013שלום רב,
במקרים בהם רופא פסיכיאטר מתרשם כי מצבו הנפשי של המטופל עלול לפגוע בכושר הנהיגה שלו, עליו לדווח על כך למכון לבטיחות בדרכים. החלטה בנוגע לשלילת רישיון במתקבלת בהתאם לבדיקה שנערכת במסגרת המכון ולא ע"י הפסיכיאטר המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה מן בדיקה אני צפוי?
אלי26/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תפחד
שמוליק01/03/2013שלום אלי.
הבדיקה שיכולים לעשות לך היא לשלוח אותך לפסיכיאטר מטעם צשרד התחבורה כדי שיעריך האם מצבך הנפשי מאפשר לך לנהוג.
אני מציע לך שלא לפחד מזה. הפחד לכשעצמו יכול לגרום לכך שזו תהיה נבואה רעה שתגשים את עצמה. אם אתה בטוח בכך שמצבך הנפשי טוב, ואין סיבה לשלול ממך את רשיון הנהיגה, אז תמשיך להיות בטוח, ולך עם האמת שלך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העידוד אתה בנאדם מקסים
אלי01/03/2013הבטחתי לרופאה שאני מפסיק עם החשיש בזמן הנהיגה אני מאוזן לגמרי היא החליטה לא לדווח עליי
תודה על העידוד שמוליק הייתי במתח עתום בגלל העניין הזה ונגמר טוב בסוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחובת דיווח - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור25/02/2013שלום רב,
במקרים בהם רופא פסיכיאטר מתרשם כי מצבו הנפשי של המטופל עלול לפגוע בכושר הנהיגה שלו, עליו לדווח על כך למכון לבטיחות בדרכים. החלטה בנוגע שלילת רישיון במתקבלת בהתאם לבדיקה שנערכת במסגרת המכון ולא ע"י הפסיכיאטר המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)