שאלה לגבי מצב מסויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מצב מסויים
    שרון
    24/02/2013

אין לי ספק שאני לוכה בדיכאון . לא יודעת מה הרמה שלו מבחינה מקצועת אבל אני חושבת שהוא די עמוק. אמא שלי כבר הרבה זמן רוצה אלך לפסיכולוג ואני מתנגדת משום שכבר ניסיתי טיפולים מהסוג הזה בעבר וזה לא עזר לי בכלל מכיוון שאני בן אדם מאוד מופנם ולא קל לי לשבת עם מישהו שאני לא מכירה ולספר לו מה עובר לי, במיוחד כשאני עצמי לא יודעת להגדיר מה לא טוב לי. אני אציין שאני נוטלת רטלין SR 20מג כבר במשך שנה באופן יום יומי. בדרך כדור אחד , לפעמים 2 או 3. זה עושה לי מצב רוח נוראיים אחרי שההשפעה יורדת. מצד שני, בימים שאני מחליטה לא לקחת ריטלין - אני מרגישה בן אדם כבוי, עייף , דיכאוני עוד יותר ממש שאני בלי קשר לריטלין. דבר נוסף שחשוב לי לציין - קשה לי להירדם בלילות כי יש לי מלא מחשבות מטרידות בראש שלא עוזבות אותי. אני נוטלת כדורי שינה ברוטיזולאם של טבע 0.25 מג, אולם אני לוקחת 3 כדורים בבת אחת על מנת שאצליח להירדם. תמיד היתי קיצונית מבחינת כדורים אני מתמכרת בקלות מאוד והיום אני לא יכולה להעבר יום בלי לקחת רטלין, על אף העובדה שבטווח הארוך הוא גורם לי לתחושות רעות ולדיכאונות.
    ולעניינו .. האם יש סיבה שאלך לפסיכולוגית אם אני לא חושבת שאני אפתח איתה ואוכל לעזור לה לנסות לעזות לי ליישב את הדברים שמפריעים לי בחיים ? אני בעצמי אפילו לא יודעת מה מפריע לי . אני רק יודעת שאין לי סיבה לקום בבוקר ואין לי שום דבר מרגש או מעניין בחיים .. הכל משעמם אותי. והאם כדאי שאלך לפסיכיאטר ? אני מפחדת שיתנו לי שם עוד כדורים שאני אתמכר אליהם בין רגע ולא אוכל להפסיק אחכ.
    אובדת עצות וחייבת עזרה, שמישהו ימליץ לי מה הכי ראוי לעשות במצב כזה .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מצב מסויים

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מצב מסויים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/02/2013

הרושם שאת סובלת משילוב של מספר בעיות, ממליץ , פניה לפסיכיאטר, קבלת התרשמות אבחנתית, בניית תוכנית טיפול, סדר בתרופות ואיזון ולאחר מכן מומלץ טיפול פסיכולוגי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו