מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטון ,דיכאון ,חרדה?שאול ב27/02/2013
שלום רב,סובל מטינטון קשה בשתי האוזניים,נוטל קלונקס לשינה ולהרגעה,{לא כל כך עוזר}נוטל את התרופה כ10 שנים,מזה מספר שנים חש אי שקט,היתפרצויות זעם,חוסר סבלנות לא רגוע,מסתגר בתוך עצמי,אין לי חשק לכלום,כמו כן חושש להישאר לבד,לנסוע לבד שלא יקרה לי משהוא בראש עקב הטינטון{מדי פעם עוצמת הטינטון עולה ואז גרוע מאוד},א,מה הבעיה שלי,ב-האיםפ ישנו טיפול,לחוסר השקט ,ולשאר הבעיות,{סובל מהטינטון כ40 שנה מוציא אותי מהדעת בן 62}. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון ,דיכאון ,חרדה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/02/2013יש להפריד בין הבעיה באוזן למרכיב =הנפשי.
הבעיה באוזן - קודם כל באחריות אאג.
לגבי המצב הנפשי, מומלץ לעבור בדיקה והערכה של איש מקצוע, כיום מתן טיפול תרופתי ( ממשפחת SSRI , כגון ציפראלקס, פרוזאק .. ) בשילוב שיחות טיפוליות מאוד יעיל.
כמו כן , יש להקפיד , הפחתת קפה, גורמים ממריצים, הליכה מסודרת בערבים - ללא טלפון, ישיבה בשמש , לא בשיא החום ( מעלה סרוטונין שיכול לעזור ), דגש על דיאטה נכונה, תוספי מזון, לפעמים יש צורך בבדיקות דם בקופ'ח ולברר את המצב ההורמונלי. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)