טינטון ,דיכאון ,חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון ,דיכאון ,חרדה?
    שאול ב
    27/02/2013

שלום רב,סובל מטינטון קשה בשתי האוזניים,נוטל קלונקס לשינה ולהרגעה,{לא כל כך עוזר}נוטל את התרופה כ10 שנים,מזה מספר שנים חש אי שקט,היתפרצויות זעם,חוסר סבלנות לא רגוע,מסתגר בתוך עצמי,אין לי חשק לכלום,כמו כן חושש להישאר לבד,לנסוע לבד שלא יקרה לי משהוא בראש עקב הטינטון{מדי פעם עוצמת הטינטון עולה ואז גרוע מאוד},א,מה הבעיה שלי,ב-האיםפ ישנו טיפול,לחוסר השקט ,ולשאר הבעיות,{סובל מהטינטון כ40 שנה מוציא אותי מהדעת בן 62}. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טינטון ,דיכאון ,חרדה?

הוספת תגובה

• טינטון ,דיכאון ,חרדה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/02/2013

יש להפריד בין הבעיה באוזן למרכיב =הנפשי.
    הבעיה באוזן - קודם כל באחריות אאג.
    לגבי המצב הנפשי, מומלץ לעבור בדיקה והערכה של איש מקצוע, כיום מתן טיפול תרופתי ( ממשפחת SSRI , כגון ציפראלקס, פרוזאק .. ) בשילוב שיחות טיפוליות מאוד יעיל.
    כמו כן , יש להקפיד , הפחתת קפה, גורמים ממריצים, הליכה מסודרת בערבים - ללא טלפון, ישיבה בשמש , לא בשיא החום ( מעלה סרוטונין שיכול לעזור ), דגש על דיאטה נכונה, תוספי מזון, לפעמים יש צורך בבדיקות דם בקופ'ח ולברר את המצב ההורמונלי. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו