שלום יש לי שאלה חשובה - חלק3ואחרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה חשובה - חלק3ואחרון
    אני אבוד
    13/03/2008

אז לאור מה שציינתי בשני הפוסטים הקודמים,
    רציתי לשאול שלושה או ארבעה שאלות ואני מקווה לקבל תשובות רציניות ואמיתיות
    בהתאם לרמת הרצינות והאמת שאני נהגתי.

השאלה הראשונה היא, ובפורומים אחרים ששלאתי לא התיחסו אל זה ברצינות וזאת מכיוון
    שלא לוקחים בחשבון ש-גם פסיכיאטרים טועים, וזה לא משהו מופרח, וזה לא אבסורד, זה עובדתי, גם אתם בני אדם, אתם וכל השאר אינם תוצרי על, ואם אתם חושבים על עצמכם כך בין אם זו המחשבה האמיתית שלכם ובין אם זה אגו מנופח שגורם לכם לחשוב כך, אז יש כמה אבחנות שאפשר לעשות לגביכם,
    השאלה היא: מה קורה במצב שלוקחים בן אדם מאוד מאוד רגיש, הן נפשית, והן פיזית, נותנים לו זיפרקסה למשך חודש ושלושה שבועות, מתעלמים מסימפטומים כמו סיוטים, פריחה, והויברציה שציינתי, הוא שם לב פתאום לניתוק מאסיבי שהוא מרגיש הוא מפסיק לקחת את הכדורים מעשן חשיש ומחזק קצת את הנזק אם כי מוריד מהנזק במקום אחר - מה בעצם קורה וקרה לאותו אתם?

נתעלם שנייה מהחשיש, הוא התנתק לגמרי על הכדורים - מה זה? איך הופכים את זה? אנשים חולים משתחררים על תרופות בן אדם בריא מה קורה לו על תרופות?

מעבר לשאלה של מה קורה לאדם בריא בנפשו שמקבל כדורים זוועתים חווה סימפטומים שליליים מפסיק בבת אחת ועוד מעשן חשיש?? - , יש לי עוד שאלה...
    והיא
    לפי מה שסיפרתי כאן בפוסטים, יש איזשהו מוסג על איך אני יכול לטפל בדבר הזה? לשנות את זה?
    להפסיק להיות תקוע?
    אנטיפסיכוטים ינתקו אותי עוד, הרי בזמן האשפוז לא הבחינו בשום דבר שלא בסדר איתי, שום דבר כלל וכלל, להפך, אם יכלו להבחין אז הבחינו שאין לי כלום, (אך האבחנה הראשונית והמוטעית היא זאת שהולכים לפייה - ממש עבודה נכונה < ציניות)
    אנטי מדכאים יעשו אותי שמח? או שבעצם מה שיקרה זה אני אזכה לאפשרות להתעלם מכל המכביד עלי, וקצת להיתע על דברים אחרים אך עדיין להיות לגמרי תקוע???

שאלות אחרונות ודי:

יש כדורים מיוחדים אשר מחזירים את כל אשר היה בך למצב הכי טבעי שהגוף שלך מכיר??
    או כדורים שמתקנים את הנזק שנוצר בי??
    ושאלה אחרונה - יש דרך לאתחל את מוחו של בן אדם?

בכבוד רב, אדם אשר נפגע ממעלילהם של אנשים שלא ידעו יותר טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום יש לי שאלה חשובה - חלק3ואחרון

15/03/2008

לעובדות.
    קראתי את 3 ההודעות שלך. כאן לא המקום לענות לך באופן אישי לזה אתה צריך לפנות למטפל אישי, אין ספק שפסיכיאטרים כמו בעלי מקצוע אחרים לפעמים טועים אבל בדרך כלל כשאדם נשלח לאשפוז כפוי קיימת סיבה טובה לקח למרות שלעיתים קרובות האדם עצמו מסרב להכיר שסיבה זו קיימת או שהיא מספיקה. תופעות הלווי של תרופות חולפות תוך 2-3 שבועות מאז הפסקתם.החשיש שאתה נוטל לאומת זאת יכול לגרום להחמרה של פסיכוזות גם מחיץ לזמן הלקיחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו