ילדה חולה ללא אבחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה חולה ללא אבחנה
    מישהי
    05/03/2013

שלום רב
    בתי בת ה17 וחצי סובלת כבר מעל לשנה מהקאות דמיותדם טרי אדום ללא תוכן קיבה.
    עברה המון אישפוזים בבתי חולים שונים אך לא נמצאה הסיבה להקאות הדמיות.
    כרגע אף רופא לא מוכן לקבל אותנו להמשך מעקב לפניי שבועיים הילדה שכבה במיטה 10 ימים ללא כח לא הפסיקה להקיא דם אך לא היה לאן לפנות המליצו שנלך לאיבחון פסיכיאטרי אנחנו ההורים לא יודעים מה להחליט ויש בנו פחד נוראי שיפספסו מחלה אצל הילדה האם באמת כדאי ללכת לאיבחון? ומה יהיה אם גם באיבחון לא ימצא דבר הילדה תישאר כך לעולמים?אין לה שגרת חיים לא מצליחה לעבוד היות שזה קרה גם בעבודה בצבא לא רוצים לגייס בגלל שאין אבחנה
    האם היה תקדים פסיכאטרי להקאות דמיות בגלל מצוקה נפשית?
    חיפשתי בכל המקומות מידע על הקאות דמיות עקב מצוקה נפשית לא מצאתי כן מצאתי שילדים יכולים לפצוע את עצמם אם הייתה פוצעת את עצמה למה לא ראו סימן כלשהו פצע שריטה אם היא פוצעת את עצמה כבר שנה באותו מקום נכנסו עם מצלמה זעירה לכל חלל הפה?נכנסו לקנה נשימה ולקיבה ואלה שפוצעים את עצמם מקיאים גם תוכן קיבה אשמח אם תעזרו לי
    תודה מראש
    אמא דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה חולה ללא אבחנה

הוספת תגובה

• מחזיק אצבעות

שמוליק
    06/03/2013

שלום.

אינני רופא.

אני זוכר שראיתי שאלה כזו בעבר, וכנראה שמדובר באתו מקרה. נסיתי לחפש את השאלה הזו, ולבדוק האם הייתה התייחסות של הרופאים בפורום ולא מצאתי.

אין לי יותר מדיי מה להגיד.

אני מאחל לכם כל טוב, ומקווה שיהיה בסדר.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו