מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה חולה ללא אבחנהמישהי05/03/2013
שלום רב
בתי בת ה17 וחצי סובלת כבר מעל לשנה מהקאות דמיותדם טרי אדום ללא תוכן קיבה.
עברה המון אישפוזים בבתי חולים שונים אך לא נמצאה הסיבה להקאות הדמיות.
כרגע אף רופא לא מוכן לקבל אותנו להמשך מעקב לפניי שבועיים הילדה שכבה במיטה 10 ימים ללא כח לא הפסיקה להקיא דם אך לא היה לאן לפנות המליצו שנלך לאיבחון פסיכיאטרי אנחנו ההורים לא יודעים מה להחליט ויש בנו פחד נוראי שיפספסו מחלה אצל הילדה האם באמת כדאי ללכת לאיבחון? ומה יהיה אם גם באיבחון לא ימצא דבר הילדה תישאר כך לעולמים?אין לה שגרת חיים לא מצליחה לעבוד היות שזה קרה גם בעבודה בצבא לא רוצים לגייס בגלל שאין אבחנה
האם היה תקדים פסיכאטרי להקאות דמיות בגלל מצוקה נפשית?
חיפשתי בכל המקומות מידע על הקאות דמיות עקב מצוקה נפשית לא מצאתי כן מצאתי שילדים יכולים לפצוע את עצמם אם הייתה פוצעת את עצמה למה לא ראו סימן כלשהו פצע שריטה אם היא פוצעת את עצמה כבר שנה באותו מקום נכנסו עם מצלמה זעירה לכל חלל הפה?נכנסו לקנה נשימה ולקיבה ואלה שפוצעים את עצמם מקיאים גם תוכן קיבה אשמח אם תעזרו לי
תודה מראש
אמא דואגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזיק אצבעות
שמוליק06/03/2013שלום.
אינני רופא.
אני זוכר שראיתי שאלה כזו בעבר, וכנראה שמדובר באתו מקרה. נסיתי לחפש את השאלה הזו, ולבדוק האם הייתה התייחסות של הרופאים בפורום ולא מצאתי.
אין לי יותר מדיי מה להגיד.
אני מאחל לכם כל טוב, ומקווה שיהיה בסדר.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)