שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    10/03/2013

שלום,
    בעבר הייתי מטופלת בכדורי פקסט (PAXXET) בשילוב טיפול אצל פסיכולוג. לאחרונה החלו לי כאבים שונים בגוף (חזה (דפיקות לב ודקירות), קוצר נשימה, בטן, שרירים, פריחות בעור ובקרקפת ונשירת שיער). אני בבירור ראומטולוגי (עד כה נמצא חשש קל מאוד לדלקת מפרקים שגרונית) ולא נמצא משהו שניתן לאבחנו בצורה ממשית. אני מרגישה שמעצם היותי חרדתית במקצת, החרדה עלולה להגביר ואף להביא לחלק מהסימפטומים ולכן ברצוני לחזור לקחת פקסט ולראות אם החרדה יורדת ואולי גם הסממנים. שאלתי היא -
    1. האם בטוח לקחת כדור זה במידה ויש לי מחלה אוטואימונית? (האם הוא יכול להגביר ולהחריף את הבעיות?)
    2. קיבלתי טיפות לקרקפת המכילות סטרואידים שעלולים לחדור גם לדם - האם לקיחת הכדור בשילוב הטיפות יכול ליצור תופעות לוואי לא רצויות?
    3. אני גם לוקחת מולטי ויטמין כל יום. לפי ההיגיון לא נראה לי שיכולה להיות בעיה של הכדורים בשילוב הויטמינים אבל בכל זאת אשאל האם שילוב התרופות יכול ליצור תופעות לוואי לא רצויות?

תודה מראש, יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    10/03/2013

שלום רב,
    באופן כללי שילובים התרופתיים שאת מציע אינם בעייתיים (בכל שלושת הסעיפים) אך יחד עם זאת, יש להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע להתחלת הטיפול בפאקסט ולא לקבל החלטות על דעת עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו