פלאשבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאשבק
    משה
    11/03/2013

שלום אני בן 21,לפני כשנתיים התחלתי להשתמש בסמים מסוג אל-אס-די ולפני כשנה צרכתי קמות גדולה מהרגיל וגרם לי לקצת טריפ רע אבל זה עבר,ובזמן האחרון יש לי משהו כמו פלאש בק,כשאני נמצא בסביבה של אנשים שמדברים לא ברור ומצחקקים אני מרגיש שזה כמו סרט רץ ושאני בתוך תסביך כזה,ותקופה ארוכה ההיתי משתמש גם בקנאביס ולפני כחודשיים הפסקתי לעשן,למה זה קורה ומה הם דרכי הסיוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאשבק

הוספת תגובה

• פלאשבק - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    13/03/2013

לאחר שימוש בחומרים הלוצינוגניים, ייתכן הופעה של "פלאש בק"
    או HPPD .
    השאלה המרכזית, האם מזמן שהחוויה המוזרה מתרחשת, אתה מודע שזה לא אמיתי ?
    הטיפול , מומלץ להיות במעקב מרפאתי מסודר, יש צורך לברר את התדירות, חומרה, הפרעות נלוות , מבנה האישיות ועוד..
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלאשבק

משה
    13/03/2013

שלום לך,כן אני מודע לכך שזה לא אמיתי,ובקשר לתדירות זה יכול שבועיים שלושה לא להופיע אבל גם פעמיים בשבוע זה תלוי אם אני בסביבת אנשים במקום סגור שנכנסים יוצאים וצוחקים וממלמלים מילים אז זה מופיע,או שפיתאום יש לי ציפצוף חזק באוזן ואז זה שוב מופיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו