מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלונקס עם רטלין.מאיה11/03/2013
שלום,אני בת 22 ו יש לי בחינה גדולה עוד פחות משבועיים ואני מאוד לחוצה, סבלתי בעיקר בעבר ולפעמים גם עכשיו מהתקפי חרדה (חברתית בעיקר) . ניתן לי מרשם לקלונקס 0.5 מ"ג שאני נוטלת רק במצבים של חרדה, וציפרלקס 10 מ"ג שאני נוטלת באופן קבוע כבר שנתיים,
עכשיו רציתי לדעת האם ניתן לקחת רטלין -שאני חייבת בשביל להתרכז במבחן שהוא מאוד ארוך..ודורש המון ריכוז.-ביחד עם הקלונקס-שגם אותו אני חייבת בגלל החרדה שלי שגוברת גם במבחנים..או שזה ערבוב מסוכן/לא אפקטיבי?? כי הקלונקס קצת מרדים אותי, הרטלין עוזר לי מאוד להתרכז אבל גם גורם לי לקצת לחץ (דפיקות לב מהירות מהרגיל..)
אשמח לתשובה בהקדם!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס עם רטלין. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור13/03/2013מצב בעייתי לשילוב הנ''ל
ריטלין ממריץ , קלונקס - מרגיע ומישנן ( מוריד ערנות)
אם חובה ממריץ
עדיף:
א. לנסות להוסיף אדרונקס ( במקום רטלין)
ב. אם נוטלים ריטלין, לא ליטול קלונקס, אלה ,ליטול דרלין ( רופא משפחה, חוסם בטא , ללחץ דם ...) ותרגילי נשימה להרגעה.
בברכה
ד'ר יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)