סכיזו לאדם קרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזו לאדם קרוב
    סטיב
    13/03/2013

ד״ר יקר/ה
    שאלה עם מצוקה נוראה
    אשה מבוגרת מאוד שלכאורה נראת בסדר אך בוקר אחד החליטה שהבן הכי מסור שלה (יותר מכל האחים הוא מטפל בה ברמה כזאת שעזב תעבודה בשבילה ) מנסה להרוג אותה והיא מדמיינת שהוא כל הזמן מנסה לרצוח אותה , האמא לא מעלילה זאת על ילדים אחרים הרחוקים ממנה , היא מבזה את הבן מול כולם , אנחנו מבינים שזו מחלת נפש אך הבן נכנס למשבר רציני , השאלה האם קיים בעולם הרפואה הידוע לכם תופעה כזו שזה רק לבן הכי אהוב שלה ? אם כן האם יש טיפול ? התשובה מאוד חשובה לחיי הבן
    אבקש תשובה מרופא
    שלכם
    סטיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזו לאדם קרוב

הוספת תגובה

• רופא יקר

סטיב
    13/03/2013

רופא יקר פליז תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה אבל קשה

שמוליק
    14/03/2013

שלום סטיב.

אינני רופא.

עד כמה שאני מכיר את הפורום הזה, אם לא קיבלת תשובה עד עכשיו, אז כנראה שלא תקבל תשובה מהרופאים לפני יום ראשון.

אכן, מדובר במקרה כאוב ביותר. אני מניח שתופעות כאלה ידועות.

השאלה היא מה עושים, ובאת כששאלת האם יש טיפול, זה לא היה כל כך ברור למי; לאם או לבן.

בכל אופן, באם, הטיפול יהיה הרבה יותר קשה, והצפי לתוצאות משמעותיות יכול לקחת הרבה זמן.

אני חושב שצריך לעודד את הבן שלא ידפוק את עצמו בגלל בעיות של אימא.

אמנם היא הביאה אותו לעולם וגידלה אותו, והוא צריך להכיר לה טובה, אבל ישנם קווים אדומים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו