טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני כבר נושא הרבה זמן מלמצוא את הבעיה אצלי. אני חסר רגש לכלום. שום דבר לא מעניין אותי. אני לא אוהב שום דבר לעשות. חבר מספר לי משהו זה לא מעניין אותי כל מה שהוא יספר מישהו שהכרתי נהרג לפני כמה ימים אפילו לא הרגשתי עצב לכלוך בחדר, בלאגן שום דבר לא מזיז לי שאני שומע שיר יפה אני לא באמת נהנה ממנו ו"מרגיש בפנים" שהוא יפה. אמנם אני יודע לזהות אבל לא נהנה ממנו. כמו לדוגמא שגבר (סטרייט) יכול להגיד על גבר אחר אם הוא חתיך או לא אבל לא נמשך אליו באמת ככה אני מרגיש כלפי הכל.. מה יכולה להיות הבעיה אצלי לחוסר רגש הזה?
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד