הם פסיכיאטרים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הם פסיכיאטרים!
    אני אבוד
    13/03/2008

רוב הפסיכיאטרים בכלל לא למדו פסיכולוגיה, כל מה שהם מבינים זה כדורים, יתנו אף כדורים למצב שאפילו לא צריך. יש להיזהר כי עליהם אין עין בוחנת. שתבדוק אם הם עושים את המעשה הנכון, הם לא צריכים לקחת אחריות, הם פשוט צורה מאוד מתוחכמת של רוצח סאדיסט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הם פסיכיאטרים!

הוספת תגובה

• מה הבעיה שלך

P
    15/03/2008

אני לא מבין מה הבעיה שלך.
    הם לא למדו פסיכולוגיה כי זאת התמחות אחרת וכדורים כי זה הרבה מהתחום שלהם. איך אתה קובע שהם נותנים כדורים למצבים שלא צריך?!
    יש פה בפורום בסכך הכל פסיכיאטרים, אנשים משכילים שאוהבים לעזור ונותנים מהזמן שלהם פה בפורום כדי לעזור אז אם הם לא נראים לך כל כך אתה לא חייב להתייעץ איתם. ואף אחד לא חייב. פסיכיאטרים יקרים אין לכם מה לענות לו הוא לא שווה התייחסות ואני חושב שרשמתי מספיק בשביל לענות לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם פסיכיאטרים!

15/03/2008

אתה לא מספר את הרקע למסכנות שלך אבל אתה משתמש בהכללה גסה ביותר וכך אתה יכול להשפיע באופן שלילי על אחרים שזקוקים להכוונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו