מכור למין באופן כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור למין באופן כרוני
    זקוק לעזרה
    14/03/2008

אני בן 24 וכבר שכבתי עם יותר מ-500 אנשים, כולל מין לא מוגן, מין אלים והפרשות. אני לא מצליח לבקר את עצמי, לא מצליח לעצור את זה. החיים שלי נהרסים לי....אני לא מצליח להתרכז, מתפקד בקושי רב.

האם יש תרופה שיכולה להפסיק את זה ? בבקשה האם פסיכיאטר הוא הכתובת? תציל אותי

אני מנסה לשמור על חיים יציבים אבל מגיל 9 ועד עכשיו אני לא מצליח לבקר את עצמי. חסמתי את כל אתרי האינטרנט בבית שלי. אני לא יוצר קשר עם אנשים ...אני משתדל שהשיחות שלי יהיו תמציתיות ככל האפשר,ובטח שלא יסובו סביב מין או כל נושא עקיף הקשור אליו.

אני נמצא במע' יחסים כבר 6 שנים ...עם אהבת חיי הגדולה שאחרי שגיליתי לה הכל התנתה את המשך הקשר בטיפול דחוף... זה מפריע להתרכז ולתפקד ועד שאני לא מוצא פוקרן אני לא רגוע

נ.ב : למען הסר חשש אני לא נמשך בשום אופן לילדים או בני נוער, ההיפך רובם מבוגרים ממני בעשרות שנים או בסביבות גילי.

ועדיין זה לא מנחם אותי. הבעיה היא איומה... אני שוקל כל מיני פתרונות הזויים כדי לפתור את הבעיות כמו לקיחת הורמונים לדיכוי הדחף (עדיין לא ניסתי אבל שוקל)..

אני בן אדם משכיל בעל תואר שני .. עם יציבות כלכלית והכל אבל הכל קורס סביבי . זה לא יחזיק מעמד ככה. אני חייב להעלים את זה .. לא יכול להמשיך לבודד את עצמי מהכל

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור למין באופן כרוני

הוספת תגובה

• מכור למין באופן כרוני

15/03/2008

אני מצטער אך אינני מומכה להתמכרות למין. תפנה לפורום המתאים ב BeOk

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו