מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכור למין באופן כרוניזקוק לעזרה14/03/2008
אני בן 24 וכבר שכבתי עם יותר מ-500 אנשים, כולל מין לא מוגן, מין אלים והפרשות. אני לא מצליח לבקר את עצמי, לא מצליח לעצור את זה. החיים שלי נהרסים לי....אני לא מצליח להתרכז, מתפקד בקושי רב.
האם יש תרופה שיכולה להפסיק את זה ? בבקשה האם פסיכיאטר הוא הכתובת? תציל אותי
אני מנסה לשמור על חיים יציבים אבל מגיל 9 ועד עכשיו אני לא מצליח לבקר את עצמי. חסמתי את כל אתרי האינטרנט בבית שלי. אני לא יוצר קשר עם אנשים ...אני משתדל שהשיחות שלי יהיו תמציתיות ככל האפשר,ובטח שלא יסובו סביב מין או כל נושא עקיף הקשור אליו.
אני נמצא במע' יחסים כבר 6 שנים ...עם אהבת חיי הגדולה שאחרי שגיליתי לה הכל התנתה את המשך הקשר בטיפול דחוף... זה מפריע להתרכז ולתפקד ועד שאני לא מוצא פוקרן אני לא רגוע
נ.ב : למען הסר חשש אני לא נמשך בשום אופן לילדים או בני נוער, ההיפך רובם מבוגרים ממני בעשרות שנים או בסביבות גילי.
ועדיין זה לא מנחם אותי. הבעיה היא איומה... אני שוקל כל מיני פתרונות הזויים כדי לפתור את הבעיות כמו לקיחת הורמונים לדיכוי הדחף (עדיין לא ניסתי אבל שוקל)..
אני בן אדם משכיל בעל תואר שני .. עם יציבות כלכלית והכל אבל הכל קורס סביבי . זה לא יחזיק מעמד ככה. אני חייב להעלים את זה .. לא יכול להמשיך לבודד את עצמי מהכל
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכור למין באופן כרוני
15/03/2008אני מצטער אך אינני מומכה להתמכרות למין. תפנה לפורום המתאים ב BeOk
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)