סרקוול זיפרקסה ויצר מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרקוול זיפרקסה ויצר מיני
    אופיר
    17/03/2013

שלום שמי אופיר בן 22 מאניה דיפריסיבי סכיזואפקטיבי. כעת לוקח: 20 זיפרקסה, 1200 לתיום, 10 רסיטל. אני לוקח זיפרקסה קבוע כבר שנתיים מאז האישפוז הראשון שלי, אך מאז שהתחלתי לקחת זיפרקסה אני צריך גירוי מאוד חזק בשביל לגמור וגם אז האורגזמה שלי כמעט ולא קיימת (אמנם אני יכול להגיע לזיקפה בקלות). הפרולקטין שלי תקין, אך אני יודע שמאז שלקחתי זיפרקסה (ולקחתי רק זיפרקסה מתי שהתחלתי את הזיפרקסה) יש לי את הבעיה המינית הזו. הפסיכיאטרית שלי הסכימה להחליף לי בהדרגה מזיפרקסה לסרקוול, אך קראתי שגם לו יש תופעת לוואי של הפחתה בחשק המיני.
    א. האם יש סיכוי סביר שהאורגזמה והיצר המיני שלי יחזרו בהחלפה מזיפרקסה לסרקוול? יש תרופה אחרת שהייתם ממליצים עליה?
    ב. האם הסרקוול משתלב עם הליתיום והרסיטל?
    בתודה רבה!
    אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרקוול זיפרקסה ויצר מיני

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    17/03/2013

שלום אופיר.

אינני רופא.

פגיעה בתיפקוד המיני היא תופעת לוואי שכיחה של התרופות האנטי-פסיכוטיות בכלל ושל זייפרקסה וסרוקוול בפרט, וממש לא בטוח שההחלפה התרופתית תעזור.

כנראה שסרוקוול אמור להשתלב עם שאר התרופות, והפסיכיאטרית יודעת מה היא עושה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי בעיה בתפקוד המיני אלא במשיכה

אופיר
    20/03/2013

האם יש כדור אנטי פסיכוטי שידוע בהשפעה פחותה יותר על התשוקה המינית?

האם סרקוול הוא פוגע יותר בתשוקה המינית יחסית לכדורים אנטי פסיכוטיים אחרים?

לא קבלתי תשובה על שאלתי בנוגע לשילוב לתיום-רסיטל-זיפרקסה-סרקוול... זה שילוב תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחי אני על ליתיום עם אותה בעיה כמו

בועז
    26/03/2013

עם אותה בעיה כמו שאתה מתאר בדיוק
    והייתי כבר אצל כל המוממחים למינהם
    והתייאשתי כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרקוול זיפרקסה ויצר מיני - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/03/2013

ניתן לשקול בזהירות להוסיף אדרונקס, טיפול נוגד דיכאון, ממשפחת NRI , אשר מעלה נוראדרנלין וכן דופאמין חלקי, יעיל בשיפור הנאה, מוטיבציה ותיפקוד מיני.
    אך ורק תחת מעקב רופא מטפל ולאחר שיקול רפואי.
    תופעות לוואי, שינוי בדופק ולחץ דם וכו...
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו