פרוזאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוזאק
    אורנג'
    19/03/2013

שלום רב, אני לוקחת כבר שנים רבות (אפילו לא זוכרת כמה בין 8-10) כדור אחד של פרוזאק. בחודשיים האחרונים איני מתפקדת כרגיל. אני ישנה בימים ולא בלילות. אין לי מוטיבציה לעשות דברים. אני מדוכדכת. (אין לי חרדות) ואיבדתי את שמחת החיים. אני מעונינת להעלות את מינון הפרוזאק אבל יש לי הרגשה שהחלפת תרופה תעשה פעולה טובה יותר. (חשבתי על התרופה לוסטרל). ברור שהדבר יעשה בהנחיית רופא אבל אני רוצה לבוא מוכנה והרופא בד"כ גם די מתחשב בבקשתי ולא מחליט באופן שרירותי.
    אשמח לקבל ייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוזאק

הוספת תגובה

• פרוזאק - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    20/03/2013

שלום רב,
    מאוד חשוב להבין מה הביא למצב הנוכחי, האם היה גורם חיצוני, האם יש שינויים (או יש צורך בבירור) במצבך הגופני/בריאותי, האם המצב התחיל ללא שום סיבה. הבירור הנ"ל יאפשר לקבל החלטה שקולה יותר בנוגע לדרכי טיפול וסוג הטיפול. בכל אופן, במידה ויש צורך בשינוי תרופתי כאשר התסמינים המתוארים הם חלק מהחמרה דיכאונית, הדבר הסביר הוא קודם כל לנסות לעלות מינון של הכדור שאת נוטלת כעת ולא להחליפו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי במצב הבריאותי.

אורנג'
    20/03/2013

תודה על תשובתך. צדקת יש שינוי בריאותי (בעיניים) אבקש להעלות את הפרוזאק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו