חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    luisa
    26/03/2013

שלום אני לוקחת כבר חצי שנה פלוטין 40 מג ,חודש אחרון מצב הנפש שלי יתדרדר חזרו החרדות האוסידי ובעיקר דיכאון ..פסיכיאטר אחד אמר לי לנסות להעלות את הפלוטין לפעמיים בשבוע 60 מג ולראות אם יעזור לי ופסיכיאטר אחר אמר לי שזה לא יעזור לי ושאנסה לקחת הלידול 20 טיפות כל ערב ושזה יכול לעזור לי .אינני יודע מה לעשות ...מצד שני יכול לעזור לי ההלידול למחשבות האובססיביות שמתישות אותי כל כך ומצד אחד אני לא יודעת אם זה יעזור לדיכאון?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    02/04/2013

לעלות ל 60 מ''ג, זה הפיתרון הכי הגיוני ומתקבל על הדעת.
    בשום פנים לא ליגוע בהלידול ללא פיקוח רופא, מסוכן ועלול להיות מסכן חיים, כאשר ללא פיקוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

לואיסה
    02/04/2013

אני כל היום עייפה מאודדדד שקשה לי לעשות ספורט ומטלות אחר הצהריים.זה יכול להיות מה40 מ"ג פלוטין?אני מפחדת להעלות ל60 ויהיה לי עוד יותר קשה?יש תופעות לוואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו