רסיטל+אלפר דחופה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל+אלפר דחופה מאוד
    מורן מורן
    28/03/2013

שלום רב,
    שמי מורן ,
    אני בחורה בת 25, עובדת בעבודה בשירות לקוחות עסקי ,די מלחיצה ויש לי מידי פעם עצבים על הבוסית שלי,אך יחד עם זאת אני בחורה שמחה מאוד ואוהבת את החיים ולצאת ולהיות בחברת אנשים.
    אני 158 ,שוקלת 72 קילו ומודה שהתזונה שלי לא כלכך בריאה ואני לא עוסקת בפעילות גופנית.
    חשוב לציין כי אני בן אדם שלא מעשן סיגריות (בשנתיים האחרונות היתי מעשנת כ6 סיגריות בשבוע והפסקתי לגמרי לפני כ3 שבועות) לגבי סמים , אני יכולה לספור על כף יד אחת כמה פעמים עשנתי בחיים ג'ויינט רגיל ואפילו לקחתי כמה שאכטות- לא סיימתי סגריה שלמה , לגבי אלכוהול אני שותה כפעם בשבוע מעט,אני ב]וקוס תמיד.
    -------
    סיפורי הוא כך , בספטמבר 2012 היתי במסיבה,שתיתי אלכוהול ולקחתי שאכטה אחת בלבד(!) מסם כימיקלי ששמו "נייס גיא" (לא ידעתי מה הסם הזה) ולאחר רבע שעה הרגשתי דפיקות לב חזקות והמקום הסתחרר סביבי כמו בסרטים והרגשתי כאילו המוות מולי , זה עבר לאחר שעה וחצי -שעתיים בערך.
    לאחר כשבועיים בערך החלו קשיי נשימה,היתי צמאה לאויר , אבי הביא לי חצי כדור קלונקס וזה הרגיע אותי לאותו רגע (חשוב לציין שאני נגד כדורים אפילו כדורים רגילים לגמרי) אבל הקשיי נשימה חזרו שוב כשהיתי בעבודה והלכתי לבדיקה ב"טרם , בדיקה הרבי לפני מיון" ושם בדקו הכל ואמרו שאני בריאה ברוך ה' ושזה בטח לחץ/חרדה, הביאו לי כדור כלשהו ולא שתיתי אותו! זה עבר לי לבד וחזרתי לחיים הרגילים .
    --------
    ב27.2.13 חזרו לי קשיי הנשימה, הפעם יותר גרוע, אבל בכל זאת נסעתי לנופש בטבריה עם חברים.הקאתי,היו לי כאבי בטן,שלשולים,לא יכולתי לאכול.נסעתי לביה"ח פוריה ,הבדיקות נמצאו תקינות , חש"ל כי פעם ראשונה אני בבית חולים והמצב עוד יותר הלחיץ אותו,שחררו אותי ,חזרתי למלון ,ארזתי את כל הדברים שלי ולקחתי ספיישל לפתח תקווה לבית ,לא יכולתי להיות שם עוד רחוק מהבית.
    שבוע היתי בבית מטופלת על ידי כדורים טבעיים כמו רגיעון וקלמנרבין והם לא עזרו לי,רופא משפחה הפנה אותי לפסיכיאטרית,גוללתי את הספירו בפניה והיא ובגלל שיש רקע משפחתי הלוקה בחרדות(סבתא,אבי ודודות) היא נתנה לי בשבוע ראשון 10 מ"ג רסיטל ואלפורקס 0.25 מ"ג,בשבוע שני אמרה לקחת 10 מ"ג רסיטל ואלפורקס לפי צורך,בשבוע שלישי אמרה להעלות 20מ"ג רסיטל וזהו.שאלתי היא,האם במצב שלי עדיין עם קשיי הנשימה -אני לא יכולה לקחת 3 כדורים ליום של 0.25מ"ג אלפורקס בנוסף ל20 מ"ג רסיטל?
    אודה לתשובתכם המהירה, אני באמת זקוקה לעזרתכם .
    תודה רבה, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל+אלפר דחופה מאוד

הוספת תגובה

• רסיטל+אלפר דחופה מאוד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    02/04/2013

אלפרוקס, שייך למשפחת בנזודיאזפינים, אשר תיאורתית עלולים לדכות נשימה,
    לכן לא מומלץ ללא בדיקת רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו