מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צחוק בלתי נשלט -דיהיניביציה רגשיתיוסי31/03/2013
שלום רב ד"ר נכבד ושלום לכולם!
אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא הבא!
אני סובל מתופעה שמתרחשת אחת לחודש בערך והיא אי שליטה בצחוק (כנראה הפרעה דיסאינהיביטורית רגשית)
פשוט קל לי מאוד לפרוץ בצחוק גם כשיש סיבה מצחיקה וגם לעיתים כשאני שומע משהו עצוב או כשצריך להיות רציני (ואני מדגיש בפירוש שבמקרים אלו אני מבין שהצחוק איננו במקום!)
כשאני מתחיל לצחוק ,תהא הסיבה אשר תהיה,קשה לי להפסיק ,והמחשבה או הטריגר כאילו יושבים לי במוח לא מפסיקים
אני מעוניין לפתור את הבעיה באופן כזה באמצעות כדור שיגרום לכך שיהיה לי קשה עד בלתי אפשרי לצחוק ,כלומר כדור שיחסום את רפלקס הצחוק.
האם יש כדור כזה ? אם כן אם אפשר דוגמאות ?
עלי לציין שניסיתי מגוון עצום של כדורים אנטיפסיכוטיים במינון נמוך וכדורים נוגדי דיכאון וחרדה אך כלום לא עזר
שאלה נוספת: האם הכדור קלונידין יכול לסייע בפתרון הבעיה?
או אולי כדורים נגד שיעול המכילים קודאין (קראתי שקודאין עשוי להעאלות את סף הריגוש כך שרק גירויים חזקים יגרמו לי לצחוק)
ושוב אני מדגיש: לא מפריעות לי המחשבות שגורמות לי לצחוק אלא מה שחשוב לי זה שבכל מקרה אני לא אהיה מסוגל לצחוק או שרק אצחק כאשר הגירוי יהיה חזק מאוד
אודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא!
אני אמור ללכת להתיעץ גם עם רופא נוירופסיכיאטר
חג שמח!פתח בחלון חדש
הדפסת ההודעה
הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחוק בלתי נשלט -דיהיניביציה רגשית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/04/2013באם הצחוק במצבים לא תואמים וכן בכי לפעמים שלא מוסבר וללא סיבה, יש לשלול
בעיה אורגנית, CT מח.
יש צורך לשלול:
PSEUDOBULLBAR AFFECT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)