מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לתיום-הורדת מינון,תופעות לואימרים02/04/2013
בהוראת הרופא הפסקתי לקחת את הלתיום שלקחתי אותו במשך 4 חודשים האחרונים (בשיא 3 מנות ליום וירדתי בהדרגה ל0)ולא היו לי שום תופעות לואי בהורדות רק אחרי ההורדה האחרונה של ההפסקה מהלתיום החלו תופעות לואי בהתחלה כמו כבדות (עופרת ברגלים) ועצבים ,יובש בפה,כל אלו עברו כבר ונשאר רק שינוים במצב רוח .(בבוקר מצב רוח רע בלי חשק וכד וככל שעבר היום לקראת ערב המצב רוח משתפר ונהיה טוב יותר ואפילו מעולה ברוב הימים)ואמרתי לרופא והוא שזה נורמלי וזה תופעות לואי של גמילה...שאלתי כמה זמן לוקח לתופעות לואי לעבור אני כבר חודש כמעט מאז שהפסקתי לתיום...(חשוב לציין שלקחתי גם זיפרקסה באותו תקופה בשיא 15 מ"ג ליום והיום ירדתי ל5 מ"ג )78
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתיום-הורדת מינון,תופעות לואי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/04/2013זה מאוד אינבידואלי.
לאחר חודש פחות הגיוני שימשיכו תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לואי -זמן ממוצע
מרים02/04/2013אצל רוב האנשים כמה זמן לוקח לצאת המהתופועות לואי ?
כי בס"ה כל שבוע שעובר אני מרגישה יותר טוב...
מהו ההסבר לזה שתמיד בבוקר המצב קשה וככל שעובר היום יש שיפור ובלילה בשעות המאוחרות(11) בדר"כ המצב מעולה?
(הרופא שלי אמר לי שאם אני רוצה לעזור שהתופעות לואי יעברו ..לעשות הליכה על הבוקר וגם שחיה... זה קשור למערכת העצבים?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה...
מרים02/04/2013כמה זמן ממוצע לוקח להתאושש מהתופעות לואי? והאם יש איזה טיפול להקל על התופעות לואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לחדר כושר
בועז02/04/2013תעשי שחייה ותחשבי חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)