לתיום-הורדת מינון,תופעות לואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתיום-הורדת מינון,תופעות לואי
    מרים
    02/04/2013

בהוראת הרופא הפסקתי לקחת את הלתיום שלקחתי אותו במשך 4 חודשים האחרונים (בשיא 3 מנות ליום וירדתי בהדרגה ל0)ולא היו לי שום תופעות לואי בהורדות רק אחרי ההורדה האחרונה של ההפסקה מהלתיום החלו תופעות לואי בהתחלה כמו כבדות (עופרת ברגלים) ועצבים ,יובש בפה,כל אלו עברו כבר ונשאר רק שינוים במצב רוח .(בבוקר מצב רוח רע בלי חשק וכד וככל שעבר היום לקראת ערב המצב רוח משתפר ונהיה טוב יותר ואפילו מעולה ברוב הימים)ואמרתי לרופא והוא שזה נורמלי וזה תופעות לואי של גמילה...שאלתי כמה זמן לוקח לתופעות לואי לעבור אני כבר חודש כמעט מאז שהפסקתי לתיום...(חשוב לציין שלקחתי גם זיפרקסה באותו תקופה בשיא 15 מ"ג ליום והיום ירדתי ל5 מ"ג )78

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לתיום-הורדת מינון,תופעות לואי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    02/04/2013

זה מאוד אינבידואלי.
    לאחר חודש פחות הגיוני שימשיכו תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לואי -זמן ממוצע

מרים
    02/04/2013

אצל רוב האנשים כמה זמן לוקח לצאת המהתופועות לואי ?
    כי בס"ה כל שבוע שעובר אני מרגישה יותר טוב...
    מהו ההסבר לזה שתמיד בבוקר המצב קשה וככל שעובר היום יש שיפור ובלילה בשעות המאוחרות(11) בדר"כ המצב מעולה?
    (הרופא שלי אמר לי שאם אני רוצה לעזור שהתופעות לואי יעברו ..לעשות הליכה על הבוקר וגם שחיה... זה קשור למערכת העצבים?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...

מרים
    02/04/2013

כמה זמן ממוצע לוקח להתאושש מהתופעות לואי? והאם יש איזה טיפול להקל על התופעות לואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי לחדר כושר

בועז
    02/04/2013

תעשי שחייה ותחשבי חיובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו