אם כך אז אני נאלץ לחלוק איתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם כך אז אני נאלץ לחלוק איתך
    אני אבוד
    16/03/2008

הסיבה שנשלחתי לאישפוז בכפייה, היתא חי חברה שלי לשעבר חיפשה נקמה לאחר שהעפתי אותה מהבית והחליטיה להעליל עלי שהיתי מכה אותה למרות שמעולם לא קרה הדבר.

מעבר אל כך עוד סיבה שחשבו שראוי יהיה שאני אעבור הסתכלות לפני האישפוז בכפייה
    היא העובדה שפעם עשיתי מעשה שהקפיץ את המשטרה.. וזה היה שבשעות הלילה הלא מוקדמות ולא מאוחרות. פתחתי את החלון והתחלתי לצעוק כל מיני דברים זוואתים וזה היה מבחירה.. ועשיתי בחירה זו כי רציתי לגרום לכך ששוטרים יזיזו את התחת שלהם, וימצאו את עצמם מגיעים לביתי סתם..והסיבה שעשיתי כך היא העובדה שאני התלוננתי מספר פעמים במשטרה על בחורה שהטרידה אותי טלפונית והביאה אותי לעוגמת נפש, והם לא עשו כלום בנידון, רק סגרו את התיק מחוסר עניין לציבור..
    ועוד דבר נוסף זה העובדה שפעם אחת שכבתי על המדרכה, במשך חצי שעה, ואז סתם ישבתי שם כמה שעות ודיברתי עם בחורה זרה שהחליטה לעצור לידי,
    אבל כאשר שכבתי חצי שעה, אני שכבתי כי אותה חברה לשעבר (זה היה אחרי שנפרדנו), היא בן אדם די קשה והיא עצמה חולת נפש (מהסוג שמצליחים להסוות את עצמם וחיים עם המחלה שלהם- אך יבוא יום זה כמעט בטוח שיגלו את המחלות שלה), ואני בחרתי לשכב שם כי ידעתי שהיא תעבור שם בסביבה ורציתי למשוך את תשומת ליבה אלי בצורה הזאת כי מיציתי את כל הדרכים הרגשיות האחרות ואותה הפעם רציתי לעשות משהו קצת קיצוני בכדי שזה יהיה מה שיקבע אם נמצא את עצמנו בונים את המערכת יחסים כמו שצריך או באמת נפרדים..

בהסתכלות שעברתי .. הפסיכיאטר השקיעה דקות מאוד קצרות.. ואיבחן אותי בצורה מאוד שגויה..
    מאוד קל לשים תווית על אדם, במיוחד שיש לך את האמצעים לכך ואינך צריך שאף אחד יגבה אותך.

אז תודה רבה לך על כך שענית לי.. אבל אני נכנסתי לאישפוז ללא מחלת נפש, אולי הפרעה קלה, שהיתה עוברת תוך מספר ימים ואכן עברה..עברה עוד לפני שהתאשפזתי.

אך כיום אני מוצא את עצמי במצב מאוד קשה שהסברתי לך אותו בשלושת הפוסטים שרשמתי..
    אבל די ברור. שאינך יכול לעזור לי. במיוחד לא אחרי שמה שגרם למצב הזה זה אנשים שעוסקים באותו מקצוע כמו שלך..

מאוד מצער אותי שאדם במעמד שלך ואחרים כמוך לא יודעים לקחת אחריות.
    לבוא ולהגיד לי במילים אחרות שאני נמצא במצב של הכחשה. זה מעשה מאוד מגונה ולגמרי חסר מחשבה.

אין לך ואחרים כמוך מקום לחשוב שאתם עושים טעויות?
    אם אני לא טועה מי שחושב שהוא לא עושה טעויות מסרב לקחת אחריות וכל שאר הדברים שאני יכול לציין, זה דבר בפני עצמו שמצריך שאתה ואחרים כמוך תקבלו כדורים,- אנטי פסיכוטיים..
    אני ממליץ לך לנסות.. ואלי במקרה שלך זה עוד עלול לעזור

במקרה שלי.. עוד לא קם הפסיכיאטר.. שיבוא ויעזור..
    ואני די בטוח שזה כך בגלל חוסר ההבנה שלכם בפסיכולוגיה ונהזקים הפסיכולוגיים והנפשיים שאתם יכולים לגרום מלבד אנשים אחרים שאולי להם הצלחתם לעזור..

זה לא חכמה לבוא אבל ולהגיד לי את מה שאתה אמרת..
    שלוש אפשרויות יש לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא כדאי להכליל!!!

ד''ר אירנה נתנאל
    16/03/2008

שלום לך,

צר לי על הרגשתך, הייתי מציעה לך לא להתייאש. לא כולם אותו דבר! אם התאכזבת מפסיכיאטרים שטיפלו בך, יש עוד רופאים מאוד מקצויעים וכדאי לך פנות לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת.
    אני בטוחה שישנם רופאים רבים שיכולים לעזור לך אתה רק צריך לפנות ולאפשר להם זאת.

שיהיה לך הרבה הצלחה בדרכך!

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו