מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוש אפשרויותאני אבוד16/03/2008
אפשרות אחת, פשוט לחכות.. ולראות אם אי פעם אחלים מהנזק שנוצר לי מהכדורים הפסיכיאטריים.
-אגב אני לא מעשן חשיש יותר ולא מעשן שום דבר אחר מלבד סיגריות
אפשרות שנייה- לקחת כדורים , ולמצוא את עצמי בבור שלעולם לא אצא ממנו כי מה שיתנו לי סביר להניח יהיה לא נכון..
אפשרות שלישית.. - להתרכז בכך שמבלי להכיר אותי ומבלי להעמיק לגבי ולאבחן אותי כמו שצריך...
קבעו שאני משהו מסוים.. אז להתרכז בזה ובכל דרך אפשרית להביא את עצמי למצב שבו כן תהיה
לי מחלת נפש. ואז שיטפלו בה..
הפסיכיאטריה שלכם היא משחק מאוד לא הוגן על חיי אדם..
אני אחד מאלו שלא עזרתם.
הרסתם
עם הקביעות שקבעתם לגבי, התוויות שהצמדתם עלי, חוסר האחריות שלכם. האצבע המאשימה שלכם.הכדורים שלכם.
אין לי מושג למה בחרתם במקצוע הזה, אך אם זה היה בשביל לעזור לאנשים.
ואותי. אותי פספסתם ובגדול.
אז אתם לא ממש מצליחים.
וזה מאוד לא מעורר נחמה להבין שהכל תלוי בי ואין דבר שאני מסוגל לעשות במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחות דעת נוספת
ד''ר אירנה נתנאל16/03/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך, הייתי מציעה לך לא להתייאש. לא כולם אותו דבר! אם התאכזבת מפסיכיאטרים שטיפלו בך, יש עוד רופאים מאוד מקצויעים וכדאי לך פנות לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת.
אני בטוחה שישנם רופאים רבים שיכולים לעזור לך אתה רק צריך לפנות ולאפשר להם זאת.
שיהיה לך הרבה הצלחה בדרכך!
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)