שלוש אפשרויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש אפשרויות
    אני אבוד
    16/03/2008

אפשרות אחת, פשוט לחכות.. ולראות אם אי פעם אחלים מהנזק שנוצר לי מהכדורים הפסיכיאטריים.
    -אגב אני לא מעשן חשיש יותר ולא מעשן שום דבר אחר מלבד סיגריות

אפשרות שנייה- לקחת כדורים , ולמצוא את עצמי בבור שלעולם לא אצא ממנו כי מה שיתנו לי סביר להניח יהיה לא נכון..

אפשרות שלישית.. - להתרכז בכך שמבלי להכיר אותי ומבלי להעמיק לגבי ולאבחן אותי כמו שצריך...
    קבעו שאני משהו מסוים.. אז להתרכז בזה ובכל דרך אפשרית להביא את עצמי למצב שבו כן תהיה
    לי מחלת נפש. ואז שיטפלו בה..

הפסיכיאטריה שלכם היא משחק מאוד לא הוגן על חיי אדם..

אני אחד מאלו שלא עזרתם.
    הרסתם
    עם הקביעות שקבעתם לגבי, התוויות שהצמדתם עלי, חוסר האחריות שלכם. האצבע המאשימה שלכם.הכדורים שלכם.

אין לי מושג למה בחרתם במקצוע הזה, אך אם זה היה בשביל לעזור לאנשים.
    ואותי. אותי פספסתם ובגדול.
    אז אתם לא ממש מצליחים.

וזה מאוד לא מעורר נחמה להבין שהכל תלוי בי ואין דבר שאני מסוגל לעשות במצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוש אפשרויות

הוספת תגובה

• חחות דעת נוספת

ד''ר אירנה נתנאל
    16/03/2008

שלום לך,

צר לי על הרגשתך, הייתי מציעה לך לא להתייאש. לא כולם אותו דבר! אם התאכזבת מפסיכיאטרים שטיפלו בך, יש עוד רופאים מאוד מקצויעים וכדאי לך פנות לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת.
    אני בטוחה שישנם רופאים רבים שיכולים לעזור לך אתה רק צריך לפנות ולאפשר להם זאת.

שיהיה לך הרבה הצלחה בדרכך!

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו