מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכל אדם שסובל מבעיה נפשיתנסיך06/04/2013
אני מכיר מישהי מקסימה
שבגיל 17 החליטה שנמאס לה שהיא צריכה תרופות פסיכיאטריות
היא רצתה להיות בריאה גם נפשית, היא תמיד היתה בריאה בכל הרבדים.
מגיל 16 היא לקחה תרופות עד גיל 17.
הפסכיאטר אמר לה שהיא לא יכולה פשוט להפסיק את הטיפול, בבית לא תמכו ברעיון שלה להפסיק את הטיפול.
היא ידעה שהיא חייבת לסיים את הטיפול.
אחרי שבוע(מאז שהיא החליטה שנמאס לה) , אולי פחות, הגיע אליה הספר הסוד מאת רונדה בירן, היא קראה את הספר הזה בתוך שעתיים.
אחרי שבועיים, הגיע אליה הספר המסע מאת ברנדון בייס.
בזכות שני הספרים האלה היא לא תלויה בשום תרופה.
היא בריאה יותר מאי פעם, בכל המובנים פיסית נפשית ..
היא קראה את הספר כוחו של תת המודע מאת ג'וזף מרפי.
היא ממליצה להשאיל ספרים, כי אלה שקונים את הספרים יכולים להסתכן בכך שבספרים יש גם משפטים שהם לא כל כך חיוביים שיכולים להתממש.
אך בהשאלת ספרים מספרייה אין שום סיכון, והתועלת מירבית.
היא מכירה מישהי שקנתה ספר שאמנם יש לו מסר כללי חיובי, אבל יש בו משפטים לא חיוביים כל כך שהתגשמו בחייה אחרי שקנתה את הספר, הרי חפצים מקבלים את האנרגטיות שלנו ושמירתם בבית משפיעה, לכן, שוב, למען הזהירות, מומלצת השאלת ספר מספריה .
אני מאחל לכולנו בריאות נפלאה בכל המובנים, אושר, עושר.
אנחנו כולנו ראויים לחיים נפלאים.
אני יותר מחושב, אני יודע ובטוח שאחרי שתקראו את הספרים האלה, אתם תשפרו את חייכם, אתם תשנו את חייכם לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גישה מעניינת
שמוליק07/04/2013שלום.
לי נראה שלא הספרים לכשעצמם חשובים, אלא המסר שלהם, והוא יכול להגיע גם בדרכים אחרות.
בכל אופן, דעתי על הטיפול התרופתי ידועה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)