פרוזאק, שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוזאק, שאלה
    שירי
    07/04/2013

שלום, אני לוקחת מזה חמישה חודשים פרוזק עקב חרדה מאוד חזקה, התחלתי בהדרגה + זאפה 5מ"ג (שאני עדיין לוקחת). בכללית ישנו שיפור מאשר תחילת הטיפול, בתחילת הטיפול רעדתי כל היום לא אכלתי היתי 24שעות בחרדה חזקה + מחשבות כפייתיות (האבחון הוא חרדה ן OCD) ובמשך הזמן זה הופחת, המחשבות הכפייתיות ממש חל שיפור, החרדה הופחתה אבל עדיין אינה ברמות שאני יכולה לתפקד.
    כיום אני על 60 מ"ג פרוזאק, עליתי מ40מג ל 60מג לפני כמעט חודש, מאז שעליתי בכמות נוצרה החמרה של המצב (אפילו במשך שבוע הייה גרוע כמו בתחילת הטיפול) ועדיין מאוד גרוע שאלתי בעצם האם זה יכול להיות שעדיין אני נמצאת בהגברה עקב העלאת כמות, למרות שחלפו 25 יום מההעלאה?
    שאלה נוספת, האם זה בסדר (תקין) ש5 וחצי חודשים ואני עוד לא במצב טוב אלא רק השתפרות, והאם זה לא אומר שהתרופה לא עוזרת לי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוזאק, שאלה

הוספת תגובה

• דילגו על השאלה שלי...?

שירי
    08/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוזאק, שאלה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    10/04/2013

שלום רב,
    ככלל, השיפור בתסמינים של OCD הוא איטי יותר בהשוואה לשיפור בהפרעות אחרות (כגון דיכאון והפרעות חרדה אחרות). במידה והתרופה שאת נוטלת עזרה חלקית, יש סיכוי טוב שעם הזמן ותוך עליה במינון, יופיע שיפור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר, ואמן

שירי
    10/04/2013

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על פרוזק ומחזור חודשי

שירי
    10/04/2013

תמיד היו לי כאבים מאוד חזקים במחזור החודשי ומאז שאני לוקחת את הפרוזק אין לי כלל כאבים. לפי מה ששמעתי הוא טוב לתסמונת קדם וסתית, שזו אינה הופחתה אצלי כלל (עצבנות, התגברות חרדות ומתח לפני מחזור וכו) אך לעומת זאת הכאבי מחזור נעלמו לחלוטין... . האם ייתכן שעם זמן נוסף זה יעזור גם לתסמונת קדם וסתית?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו