בעיות לב עם כדורים פסיכיאטרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לב עם כדורים פסיכיאטרים
    אהרון
    11/04/2013

אני אדם בגיל 67 סבלתי בצעירותי מדכאון.כיום אני סובל גם מדיכאון וגם מבעיה משריר הלב.היום אני לוקח המון כדורים ואני לא מקבל תשובה מספקת מהרופאים לגבי המינונים כמות הכדורים ואם יש ניגודים בין הכדורים.אני ירשום מה אני לוקח אנא תעזרו לי.פסיכיאטרי:פלוטין20 מג =3 .אלפריד5 מג=1 .לוריוון1 מג=1 .סורבון10 מג=1 .ללב:ביזותיאזיד25 מג=1 .טבעפירין=1 .הומולדיפיןטבע5 מג=1 הנדלדקס5 מג=1 חומצה פולית5 מג=1 .אני מרגיש שהכדורים שאני לוקח מקשים עלי את החיים!אנא עזרו לי לקבל תמונת מצב יותר טובה.ההגדרה הרפואית הפסיכיאטרית היא "מאניה דיפרסיה".תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות לב עם כדורים פסיכיאטרים - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    11/04/2013

לאהרון שלום: יש לך שילוב לא נכון של כדורים- אלפרליד+לוריואן+סורבון הוא שילוב ממש ממש לא רצוי-זה שלושה תרופות עם השפעה דומה אך לא ניתן לשלבם ביחד-מומלץ לגשת בהקדם לפסייכאטר כדי שיעשה סדר בתרופות שלך ואז תרגיש הרבה יותר טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו