וולבוטרין - תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולבוטרין - תופעות לוואי
    מור
    16/04/2013

היום התחלתי טיפול בוולבוטרין.

עברו רק 11 שעות, ואני מרגישה שזה בלתי נסבל.

אני סתם שוכבת במיטה ואין לי חשק לכלום.. לא יכולה לישון והראש שלי מתפוצץ.
    מרגישה כובד בעיניים ומרגיש לי שלא משנה מה אעשה- משעמם לי.

אלה תופעות נורמליות?
    יכול להיות שאסבול מזה שבועיים- שלושה?

זה בלתי נסבל, בא לי לישון למשך חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולבוטרין - תופעות לוואי

הוספת תגובה

• ושכחתי לציין

מור
    16/04/2013

שיש לי זרמים בראש וגרד קל באזור הידיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולבוטרין - תופעות לוואי - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    17/04/2013

שלום רב,
    לוולבוטרין עלולות להיות תופעות לוואי שבאות לידי ביטוי בעליה ברמת החרדה, אי שקט ורגזנות. בתופעות לרוב משתפרות במהלך שבועות הראשונים של הטיפול, במידה וזה לא קורה, כדאי להחליף תרופה. התסמינים שאת מתארת יכולים להיות קשורים לתופעות לוואי אלו, אך יתכן גם שמדובר בהשפעה של החרדה הטבעית בפני התחלת הטיפול. בכל מקרה, בשלב זה של הטיפול, מוקדם מידי לקפוץ למסקנות כלשהן בנוגע ליעילות התרופה. במידה ויש לך ספקות בנוגע להמשך נטילת הכדור, יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה!

מור
    17/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולבוטרין - תופעות לוואי - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    17/04/2013

שלום רב,
    לוולבוטרין עלולות להיות תופעות לוואי שבאות לידי ביטוי בעליה ברמת החרדה, אי שקט ורגזנות. בתופעות לרוב משתפרות במהלך שבועות הראשונים של הטיפול, במידה וזה לא קורה, כדאי להחליף תרופה. התסמינים שאת מתארת יכולים להיות קשורים לתופעות לוואי אלו, אך יתכן גם שמדובר בהשפעה של החרדה הטבעית בפני התחלת הטיפול. בכל מקרה, בשלב זה של הטיפול, מוקדם מידי לקפוץ למסקנות כלשהן בנוגע ליעילות התרופה. במידה ויש לך ספקות בנוגע להמשך נטילת הכדור, יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו