אמא שלי חולת סזופרני בחול בהוסטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי חולת סזופרני בחול בהוסטל
    אולגה
    18/04/2013

שלום אמא שלי נמצאת בהוסטל לפסיכים בברית המוצעות יש לה סזופרניה. אחרי מות של אבי התבר לי שחל מהדירה שייך לה. בית משפט שם קבע שהיא לא כשירה. כרגע אופוטרופוס שלה הוסטל. היא שלחה אותי לבד לישראל בגיל 17 לא רצתה לגדל אותי הרביצה לי ו לאבי ו גרמה למותו. אני לא אזרחית של ברית המועצות בארץ אין לי בית ו אני גוררת תאור אקדמי. אני רוצה לקבל את חצי שלה של הדירה היא לא תחזור לדירה קרובים של אבא שלי אמרו שפסיכיאטר אמר שהיא תשאר בהוסטל. אני לא רוצה לנסוע לברית המועצות לא רוצה לראות אותה היא שברה דברים בבית לא רצהת לטפל ביב ו לא באבא גזלה כספי ו הכל. אם יכול למצוע פסיכיטר מה מוצא שלי שיכול לפנות לבית משועים בברת המוצעות כדי לקבל את החלק של הדירה . אני כאן לבד יש לי הפרעות קשב מתקשה להתפרנס אבל אני מתפקדת אין לי סזופרניה לא מקבלת טיפול אצל פסיטר. אמי השטלתה על הדירה אבא ירש לי דירה הורים היו גרושים. היא רצת שהוא ימות שגרתי איתם עד גל 17 ידעתי שאמא לא בסד אבל ישפזו אותה רק אחרי מות אבי חיכו שאני יקח אותה לישראל. נוטריון אמרה שצריך לעשות משפט בברית המוצעות כדי לקבל חלק של דירה אבל אני לא רוצה לנסוע לשם אני בארץ יותר מ20 שנה. מאוד היה עוזר לי אם היה עונה לי פסיכאטר ממוצע שלי( אני מבינה עיברית אבל שמכיר חוקים בברית המועצות איך לפעול שם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי שצריך משפטן

שמוליק
    19/04/2013

שלום אולגה.

קודם כל הסיפור שלך בהחלט נוגע ללב.

לא הצלחתי להבין מדברייך האם הדירה נמצאת בברית המועצות או כאן בארץ, אבל האינטואיציה שלי אומרת שהדירה נמצאת בברית המועצות.

אם אני צודק, אז ההגיון אומר שאת כל הפעולות צריך לעשות שם; צריך להוציא צו ירושה כדי שיהיה אפשר לממש את זכויותייך על הדירה, ואח"כ צריך לבקש צו שיאפשר למכור את הדירה.

אני מניח שיהיה אפשר לעשות את כל הפעולות האלה באמצעות עורך דין.

בכל אופן, נראה לי שצריך לפנות לעורך דין. מדובר בסוגייה משפטית.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני יכולה למצעו פסיכיארטר כאן

אולגה
    20/04/2013

שמוליק שלום תודה על תגובה מהירה. הדירה נמצאת בבלורס עיר מינסק. אני חושבת של אצלי בנתים אין סזופרניה אני לא לוקחת תרופות יש לי הפרעות קשב , חרדות אבל אני ל מתפקדת לומדת באוניברסיטה ו עובדת. את אמרת שצריך לפנות לעו"ד בבלורס . אני דרשתי את חלקי באמצאות מסמכים נוטריונים ששלחתי אותם לחול דרך איזה אישה מהארגון יהודי שאבא לפני מותו ביקש שתדג שהדירה ישיהיה שלי. אבל אני לא רוצה לנסוע לבלורס אני נמצאת בארץ יותר מ20 שנה אין לי אזרחות של בלורס. ו אני נוראה פוחדת שיקרא לי שם משהו אני לא רוצה ללכת לבית משועעים לבקר את אימא שלי אני לא רוצה לראות דירה של ההורים שלי אמא שלי עשתה שם שריפה. חשוב לי הכסף אבל אני חוששת שנסיעה ידדר דר אותי נפשת. אם אני יכולה לפנות פה לפסיכיאטר מהמוצע שלי שהוא יתכתב עם פסיכטר של בית הפסיכים שם ו שיסביר לו שאמא שלי קיבל חלק בדירה בגלל ששלחה אותי בגיל 17 לבד אילו הייתי שם הייתי ירושת את דירה או היא היתה הורגת או כמו הרגה את אבא. אני חושבת אם כדי לי בטפון לפנות לבית משוגעים שלה ו להסביר.? כי אני שלחתי לנוטריון שם מכתב לפני שבית משפט קבע לאמא הישפיות ו נוטריון קרא אותו ו לא נתנה לאמא שלי לעשות צעדים משפטים. הייתה תקופה שאמא שלי הייתה בבית משועים אחר ו התקשרו אלי מגיונט ו אמרו פסיכאטר מוכן להשאיר אותה בבית משועגעים אבל הוא רוצה חצי מהדירה. אם יש תקשורת ביון ארגונים פסיכיטרים אם בלורוס מינסק אם פסיכיטר במדינה אחד יכול לבקש מה פסיכיטר שם? יש 2 אופציות או לחקות עד שהיא תמות או לעשות משפט? מה את מציע ? עד איזה גיל היא יכולה לחיות עד איזה גיל חיים סזופרנים היא בת 67 תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שמוליק
    22/04/2013

שלום אולגה.

אם אני הבנתי נכון, אז הבעייה היא שמכיון שאימך איננה כשירה משפטית, אז לא ניתן למכור את הדירה. לצורך זה, צריך להגיש תביעה למכירת הדירה ולחלוקת הכספים.

נראה לי שלא צריכה להיות שום בעייה למנות מישהו שיעשה את זה עבורך מבלי שתצטרכי לצאת מהארץ.

בכל אופן, זו עניין משפטי, וצריך בשביל זה עורך דין (או אולי נוטריון), והוא יכול להעריך כמה זמן זה יכול לקחת ומה הסכויים להצליח, והאם עדיף לחכות.

אני ממש לא מבין בזה יותר מדיי.

בהצלחה,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוחלת החיים לאישה עם סזופרניה

אולגה
    22/04/2013

שמוליק שלום תודה על תשובה. מישה מטפל לי בעיננים שלי עם הדירה לא מוכן לעשות משפט. בקיצור אין מישה ייעשה את זה בחול. אמא שלי היום בת 67. אני קראתי באינרנט שאנשים אם סזופרניה חיים פחות מאנשים בלי סזופרניה. מה תוחלת החיים לאישה עם סזופרניה חוץ מיזה יש לה ביעיות בלב היו 2 התקפי לב. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו שאלה שממש מיועדת לרופאים

שמוליק
    22/04/2013

שלום אולגה.

אם מי שמטפל בעניין הדירה בחו"ל לא מוכן ללכת על הליך משפטי לחלוקת הדירה, אז אפשר לקחת מישהו אחר, אבל בכל אופן, צריך להפעיל שיקול דעת. אני מאמין שהוא רוצה בטובתך, וכנראה שכפי שהוא מכיר את העניינים - זה הולך להיות פשוט, וזה עלול לגרור הוצאות.

השאלה שלך על תוחלת החיים, היא שאלה שבאמת מיועדת לרופאי הפורום.

אני לא רופא.

אני מאחל לך כל טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוחלת החחיים של חות סזופרניה

אולגה
    22/04/2013

שלום אני מבקשת תשובה מפסיכאטר עדיף שמטפל בסזופרניה. אמא שלי בת 67 חולת סזופרניה נמצאת בברית המועצות בנוסף יש לה בעוית לב. היא נמצאת שם בהוסטל של פסיכים. אני לא יודעת איזה טיפול היא מקבלת. אני לא יכולה למכור חלק שלה בדירה שם ו אין מישהו שמוכן לעשות משפט במקומי ו אני גם לא רוצה לנסועה לשם. סבתא של אמא של אבא שלי גם היה לה מחלה הזאות גם הייתה מאשפזת תקופה ארוכה בפסיכטרי היא חיה עד גיל 70 +. מה התוחת החייל לנשים חולות סזופרניה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוחלת חיים לסכיזופרנחה

תקווה
    22/04/2013

הרשי לי לאכזב אותך כי גם פרופסור נאש שהיה חולה סכיזופרניה הוכיח שמחלתו לא האיצה את קיצו לכן כדאי שתרגיעי ואת הסדר מכירת הדירה אל תיקשרי לתוחלת החיים שלה בנתיים טפלו בעניין מישפטית ולא דרך התקווה שתוחלת החיים שלה קצרה
    הרבה אושר ועושר והרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו