מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוחר מידי לאני אבוד16/03/2008
קצת מאוחר מידי בשביל זה.. הנזק כבר נגרם לי..
מה עוד שאף אחד חוץ ממני לא צריך לסבול את הסבל הנוראי הזה והעוול הנוראי הזה שנגרם לי מאבחנה לא נכונה וטיפול לקוי..
אבל תודה..
כך היא האנושות לא?
זה שהייתי שונה.. מה זה משנה..
ובסופו של דבר.. אין שם אלוהים למעלה בשמיים שיעניש את אלו שמגיע להם להעניש..
אז במקרה שלי אני מקרה אבוד..
ואני לא מאמין בגורל .. וב"כך זה נועד להיות".
קרה לי מה שקרה לי ואני רק יכול לקוות שיפרצו פה מלחמות בעולם וכל האנושות תמחק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף פעם לא מאוחר מידי
ד''ר אירנה נתנאל17/03/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך! אתה מרגיש אבוד! חשוב לי לציין שתמיד אפשר לתקן! אל תתיאש! אל תפסיק לנסות לשנות את מצבך. יש דברים שתלויים בך - עשה אותם כדי לעזור לעצמך להרגיש טוב יותר. יש עוד בסביבה אנשים טובים ורופאים מקצויעים שיכולים לעזור לך. אל תבטל אותם! לא כדאי לשפוך את המים עם התינוק.
מאחלת לך הצלחה בהמשך!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)