עזרה במחשבות טורדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה במחשבות טורדניות
    נועם
    21/04/2013

שלום,
    יש לי בעיה, כבר דיי הרבה זמן. אני בת 16 ואני חושבת המון על פגיעה עצמית ופגיעה באחרים.
    זה נורא מפריע לי, זה מוריד את האיכות חיים שלי לגמרי. אני לא נהינת מכלום, לא עושה כלום, כ מה שאני מרגישה זה כעס ועצבות בתוכי.
    המחשבות שלי על פגיעה באחרים מפחידות אותי לפעמים, אני לא רוצה לעשות משהו טיפשי ולהתחרט עליו אחרי זה. יש איזשהו טיפול נגד המחשבות האלה ?
    נגד ההתנהגות התוקפנית העצבנית שלי כל הזמן ?משהו שיכול לעזור לי כמה שותר מהר. אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי אבל אני לא מרגישה שיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה במחשבות טורדניות

הוספת תגובה

• אין לך סיבה לחשוש

איציק
    23/04/2013

אין לך ממה לדאוג, גם לי זה קרה בשלהי גיל 16 בדיוק, את לא משוגעת וגם לא תהיי כך שאין לך ממה לחשוש, עברתי את אותו התהליך כמוך....קודם הייתי אצל פסיכולוג וזה הפנה אותי לפסיכיאטר- תקבעי תור לפסיכיאטר עוד היום, אני מתאר לעצמי שאת סובלת, הפסיכיאטר יאבחן אותך ואחרי הטיפול תרגישי כמו חדשה-מילה מאחד שחווה את זה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במחשבות טורדניות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/04/2013

יש צורך בטיפול תרופתי , ממשפחת SSRI , בדר'כ יש צורך במינון גבוהה ממצב חרדה או דיכאון.
    \מומלץ לפנות לרופא פסיכיאטר ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו