מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה במחשבות טורדניותנועם21/04/2013
שלום,
יש לי בעיה, כבר דיי הרבה זמן. אני בת 16 ואני חושבת המון על פגיעה עצמית ופגיעה באחרים.
זה נורא מפריע לי, זה מוריד את האיכות חיים שלי לגמרי. אני לא נהינת מכלום, לא עושה כלום, כ מה שאני מרגישה זה כעס ועצבות בתוכי.
המחשבות שלי על פגיעה באחרים מפחידות אותי לפעמים, אני לא רוצה לעשות משהו טיפשי ולהתחרט עליו אחרי זה. יש איזשהו טיפול נגד המחשבות האלה ?
נגד ההתנהגות התוקפנית העצבנית שלי כל הזמן ?משהו שיכול לעזור לי כמה שותר מהר. אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי אבל אני לא מרגישה שיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך סיבה לחשוש
איציק23/04/2013אין לך ממה לדאוג, גם לי זה קרה בשלהי גיל 16 בדיוק, את לא משוגעת וגם לא תהיי כך שאין לך ממה לחשוש, עברתי את אותו התהליך כמוך....קודם הייתי אצל פסיכולוג וזה הפנה אותי לפסיכיאטר- תקבעי תור לפסיכיאטר עוד היום, אני מתאר לעצמי שאת סובלת, הפסיכיאטר יאבחן אותך ואחרי הטיפול תרגישי כמו חדשה-מילה מאחד שחווה את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה במחשבות טורדניות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013יש צורך בטיפול תרופתי , ממשפחת SSRI , בדר'כ יש צורך במינון גבוהה ממצב חרדה או דיכאון.
\מומלץ לפנות לרופא פסיכיאטר ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)