חולשה וחוסר תפקוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה וחוסר תפקוד
    ברכה
    22/04/2013

שלום לכם
    אני בת 36+3 ילדים אספר את הרקע שאולי תוכלו לתת לי תגובה אני לפעמים סובלת מלחצים. והתפקוד שלי חלשה מאוד מרגישה כמו שהגוף שלי רדום רוב העבודות בבית בעלי עוזר אך אני מרגישה כל הזמן שבא לי להיות במיטה ולהיתכסות אך אני בכל זאת חייבת להכין אוכל ולנהל את הבית אבל בקושי הכוונה שאני רגישה חוסר מרץ יש לציין שעשיתי בדיקות וברוך השם טוב רק מוגלובין נמוך מה לעשות זה נפשי יש לציין שאמא שלי ואחי הם גם חולים ( היתמוטטות עצבים) ובצד של אמא דודים וכו...יש סובלים מדיכאון האם אני סובלת ממשהו? לפעמים יש לי פחדים מחשבות על מחלות פיגועים תאונות וביכלל מה שקורה בארץ...אני מאוד אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה וחוסר תפקוד

הוספת תגובה

• חולשה וחוסר תפקוד - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    23/04/2013

שלום רב,
    עייפות, חוסר אנרגיה וחולשה, כל אלו עלולים להיות חלק מדיכאון, והעובדה שיש לך בני משפחה שאובחנו עם המחלה, מעלה סיכוי לכך. כדי לאבחן את הבעיה ולהתחיל טיפול, יש צורך בבדיקת מומחה פסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה....שכחתי עוד לציין

ברכה
    23/04/2013

שגם אני גם מרגישה רעידות ברגליים במיוחד בזמן מאמץ פיזי או סתם בעמידה מרובה מרגישה חולשה ברגליים מה זה אומר? אם אטפל זה יפריע להריון שארצה?
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תשובה????

ברכה
    24/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תשובה????

ברכה
    25/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו