מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה וחוסר תפקודברכה22/04/2013
שלום לכם
אני בת 36+3 ילדים אספר את הרקע שאולי תוכלו לתת לי תגובה אני לפעמים סובלת מלחצים. והתפקוד שלי חלשה מאוד מרגישה כמו שהגוף שלי רדום רוב העבודות בבית בעלי עוזר אך אני מרגישה כל הזמן שבא לי להיות במיטה ולהיתכסות אך אני בכל זאת חייבת להכין אוכל ולנהל את הבית אבל בקושי הכוונה שאני רגישה חוסר מרץ יש לציין שעשיתי בדיקות וברוך השם טוב רק מוגלובין נמוך מה לעשות זה נפשי יש לציין שאמא שלי ואחי הם גם חולים ( היתמוטטות עצבים) ובצד של אמא דודים וכו...יש סובלים מדיכאון האם אני סובלת ממשהו? לפעמים יש לי פחדים מחשבות על מחלות פיגועים תאונות וביכלל מה שקורה בארץ...אני מאוד אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה וחוסר תפקוד - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור23/04/2013שלום רב,
עייפות, חוסר אנרגיה וחולשה, כל אלו עלולים להיות חלק מדיכאון, והעובדה שיש לך בני משפחה שאובחנו עם המחלה, מעלה סיכוי לכך. כדי לאבחן את הבעיה ולהתחיל טיפול, יש צורך בבדיקת מומחה פסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה....שכחתי עוד לציין
ברכה23/04/2013שגם אני גם מרגישה רעידות ברגליים במיוחד בזמן מאמץ פיזי או סתם בעמידה מרובה מרגישה חולשה ברגליים מה זה אומר? אם אטפל זה יפריע להריון שארצה?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תשובה????
ברכה24/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תשובה????
ברכה25/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)