מה במקום רייטלין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה במקום רייטלין?
    שרונה
    23/04/2013

שלום, בני סובל מהפרעת קשב וריכוז ואני רוצה לשאול מה במקום רייטלין

איזה תרופה טבעית יכולה לחולל שינוי במקום כדור שדופק את הזיכרון וגורם

לעצבנות חרדות ודיכאון יש תעשייה שמגלגלת מליונים על חשבונם וסבלם של אחרים

מה במקום אמפיטמינים יכול לעזור בבקשה תהיו כנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה במקום רייטלין?

הוספת תגובה

• מה במקום רייטלין? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/04/2013

כדור טבעי לא ידוע לי שקיים.
    אדרונקס או סטראטרה , נחשבים הרבה יותר בטוחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר הנכבד

שרונה
    26/04/2013

התרופה שהמלצת פוגעת ובבקשה ראה תופעות לוואי של אדרונקס בסוף הכתוב לעיל לגבי התרופה השנייה
    כאדם שסבל מהפרעות חרדה וללא טיפול תרופתי נרפא לחלוטין אולי זה יהמם אותך אך ניתן ללא תרופות להיפתר מחרדות על שנוי דפוסי החשיבה על ידי שינוי בתודעה שעל זה עבדת, כך גם מהפרעות קשב וריכוז.

התרופות שאתה ממליץ לי עליהם פוגעות ולא אכפת לך או לעמיתך להרוס חיי אדם
    ולסמם אותם הגיע הזמן להתקדם בעיקר לקחת אחריות על חיי אדם ולנסות קודם לפתור את הבעיה על ידי פתרונות חלופיים שאינם כימיים כי הרי כמו שידועות לי תופעות הלוואי ודאי ידועות לך . כיצד אתם יכולים להיות אטומים מבחינה רגשית לקחת כסף מאנשים אומללים ולדחוף תרופות שפוגעות ועוד להמליץ על כך ברבים.
    אני במקומך לא הייתי ישנה בלילה אילו הייתי פוגעת כך בבני אדם.
    כמה קל לקחת כסף מ"שה תמים" שרואה ברופאים "דגולים" פרופסורים יודעי דבר האדם הפשוט הזה אינו יודע כלל שאנשים אלו אינם מבינים גדולים ועוד לפניהם דרך ארוכה מאוד מלהבין משהו והם עדיין בשלב של ניסוי וטעייה. חבל שאינכם כנים עם אותם פתיים.
    הנפוצות ביותר בנוסף לפעילות הרצויה של אדרונקס, בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי כגון: נדודי שינה, הזעה, סחרחורת, תחושת סחרור קשה (ורטיגו), שינויים בקצב הלב או דפיקות לב מהירות, ירידה בלחץ דם או לחץ דם גבוה, ירידה ברמת נתרן בדם, הפרעות במערכת השתן (כגון: אצירת שתן, ריקון חלקי של השלפוחית, דלקת בדרכי השתן), הפרעות במערכת המין הגברית (כגון: אין-אונות, כאב או עיכוב בזמן שפיכה, כאב באשכים או בעת קיום יחסי מין), כאב ראש, יובש בפה, עצירות, בחילות, הקאות, חוסר תאבון, צמרמורת, הזעה, תחושת נימול, הפרעות במיקוד הראיה, תחושת קור בגפיים, שינוי צבע האצבעות, התנהגות תוקפנית, חוסר שקט, חרדה, הזיות, אובדן תחושה תגובה אלרגית כגון פריחה. יתכנו שינויים ברמות הנתרן והאשלגן בדם.

תופעות לוואי הנפוצות ביותר של סטרטרה Strattera כוללות:

* בחילה - עד 21 אחוזים של אנשים שנבדקו
    * יובש בפה - עד 21 אחוזים
    * כאבי ראש - עד 19 אחוזים
    * כאבי בטן - עד 18 אחוזים
    * ירידה בתיאבון - עד 16 אחוזים
    * נדודי שינה - עד 15 אחוזים
    * הקאות - עד 11 אחוזים
    * שינה - עד 11 אחוזים.

תופעות לוואי נפוצות אחרות (היווצרותן ב- 2 עד 9 אחוזים של אנשים) כוללות:

* עייפות
    * עצירות
    * אימפוטנציה
    * גלי חום
    * קושי חולף בשתן
    * עצבנות
    * סחרחורת
    * מצבי רוח
    * הפרעות בעיכול או צרבת
    * צמרמורת
    * טיקים
    * כאבי ראש סינוס
    * אי יציבות (רטט)
    * ירידה בחשק המיני
    * בעיות שינה
    * שתן מכאיב
    * בעיות שפיכה
    * סדירות הווסת
    * הזעה מוגברת
    * הרזיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו