מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דה פרסונליזציהאיציק23/04/2013
שלום וברכה! אובחנתי כסובל מ ocd ודה פרסונליזציה.....המצב החמיר מאוד כך שאינני יוצא מהבית כבר מספר ימים כי כשאני יוצא אני מרגיש לא קשור לעולם ולבני האדם..חווה ניתוק נוראי וגם סובל מבעיית ריכוז קשה....אני נוטל סרוקוול 200 מג ,סרנדה100 מג והפסיכיאטר שינה לי תרופה מוויאפקס למרוניל, התחלתי ליטול את המרוניל לפני ארבעה ימים.....רציתי לדעת אם המצב ישתפר מבחינת הריכוז והדה פרסונליזיה או שמה זה יכול להשאר כך?! בתודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דה פרסונליזציה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/04/2013ב OCD יש למצות SSRI ( סרנדה ) או TCA ( מרוניל) במינונים גבוהיים.
מרוניל תרופה מדור ישן יותר, מלווה בהרבה יותר תופעות לוואי וכן יכול יכול לפגוע בריכוז.
לדעתי השילוב המומלץ:
סרווקאל ( בסביבות 300 מ''ג) + SSRI ( סרנדה עד 200 מ''ג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה פרסונליזציה
אופק09/06/2013שלום שמעתי כמה שמות של תרופות טריציקליות שיעילות למצב של דה פרסונליזציה אתם יודעים להגיד לי מה הן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה פרסונליזציה
אופק15/05/2015לבסוף ניסיתי וזה לא נתן לי מענה נכון ל עד היום
מנסה כרגע cbt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדה פרסונליזציה
אופק15/05/2015לבסוף ניסיתי וזה לא נתן לי מענה נכון ל עד היום
מנסה כרגע cbt* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעודד!
שמוליק16/05/2015שלום איציק.
יש כאן בפורום מישהו שהכינוי שלו "מנוסה", ולגבי השאלה האם המצב ישתפר - קבל את דבריו ואת הנסיון האישי שלו, ותאמין שכן.
לגבי השאלה האם הטיפול התרופתי הוא טוב ויעיל או שלא - באמת שאין לי מה להגיד. בגדול, אני דוגל יותר בטיפולים פסיכולוגיים, בגלל נסיון אישי לא כל כך טוב עם התרופות שסבלתי מתופעות הלוואי שלהן, אבל כל מטופל מגיב אחרת לתרופות.
בכל אופן, אע"פ שהתמודדתי עם סכיזופרניה, שזה משהו קצת שונה - אני מאחל לך בהצלחה, ומעודד אותך להתמודד.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)