עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!
    לילך
    24/04/2013

אבא שלי בן 60. לאחרונה סיים טיפולים של כימו לאחר שעבר שני ניתוחים
    1. להסרת גידול המעי וחיבור לסטומה
    2. החזר הסטומה

אבא שלי בטבעו ידוע כאדם עצבני. ראה פסכיאטר לפני שנה ומאז לא. וזאת בעקבות התנהגותו הלא הולמת בבית החולים לצוות המטפל.

אבי קיבל אישור לעישון מאריאונה רפואית והגיע למצב שמעשן כ-2 גרם ליום. מטורף. הוא מתנהג באלימות כלפי אמא שלי, הכה את החתן שלו בגלל משחק קלפים, הכה את אמא שלי בבית חולים לפני שבועיים בעת אשפוז כי ביקשנו לבצע CT ראש בעקבות התנהגותו - CT יצא תקין. כולם קפצו ושאלו את אמא שלי אם היא רוצה להגיש תלונה והיא כמובן סירבה מהפחד שלה. הוא נתן המון כסף לאדם שכלל לא הכיר. בקיצור אכל את הראש. לדעתנו הוא איבד את השפיעות. חוששים שיפגע באמא מהעצבים שלו. אמא מפחדת ממנו. אנחנו רוצים לאשפז אותו בכפייה. איך עושים מה עושים מה הפרוצדורה, מה הנוהל, מה החוק אומר?

בבקשה עזרה דחוף!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• צריך לפנות לפסיכיאטר המחוזי

שמוליק
    24/04/2013

החוק קובע כי מי שנמצבא במצב פסיכוטי והוא מסוכן לעצמו או לסביבתו, ניתן לאשפז אותו בכפייה.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/04/2013

אישפוז בכפייה - החלטה רפואית משפטית.
    יש לערב עו'ס, פסיכולוג או רופא ( גם משפחה) = אנשי מקצוע.
    לנסות ביקור בית
    להציע בדיקה וטיפול פסיכיאטרי

ניתן לפנות לפסיכיאטר מחוזי להוצאת בדיקה פסיכיאטרית כפויה כאשר:

1.איש מקצוע התרשם מהפרעה נפשית.( לא שכן או בן משפחה)
    2.קיום סכנה לעצמו או לסובבים ( או הטרדה לחיים השותפים של הסובבים, הזנחה עצמית ועוד)
    3.סירוב לבדיקה פסיכיאטרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו