מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ocd חרדה דה פרסונליזציה ודיכאוןאיציק30/04/2013
לפני חודשיים עישנתי חשיש עם חברים בפעם הראשונה בחיי ובאותו הרגע צעקתי לחברים שלי שאני משתגע ומרגיש ניתוק עמוק ורציתי לעלות לבית חולים...כבר שנים אני סובל מהפרעות חרדה דיכאון ומחשבות אובססיביות כפייתיות.....כמה שבועות לאחר המקרה התחילו לי סימפטומים של דה פרסונליזציה והמצב רק מחריף לי, אינני יוצא מהבית ,אני מרגיש שאינני יודע מה אני (אם אני בנאדם ) מרגיש ניתוק מוחלט מהמציאות ומהסובבים סביבי.....אני מטופל בסרנדה(100 מג) , מרוניל(100 מג) וסרוקוול(200 מג).....
רמת הריכוז ירדה לי מאוד ואינני שם לב לפרטים בגלל חוסר הריכוז
א.רציתי לדעת אם התופעה של הדה פרסונליזציה חולפת בכלל כי המצב רק מחריף לי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיר את התופעה מקרוב כבר הרבה שנים.
ניר07/08/2013אם תרצה תשאיר מייל ואצור איתך קשר..
מכיר את זה מקרוב כבר הרבה מאוד שנים, מדבר על דה-פרסונליזציה\דה-ראליזציה בליווי של אותם תסמינים כגון דיכאון OCD וחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלומך?
אנונימית01/02/2015מזדהה לצערי עם התופעות, אשמח לשמוע אם אתה מרגיש טוב יותר ואיך מתמודדים!??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית צר לי לאכזב אבל
שים01/02/2015את הגבת להודעה בת שנה וחצי.
לא נראה לי שהבחור עומד להגיב לך חח.
ממה את סובלת?
דיפרסונליזציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימית01/02/2015מממ נראה לי אני לא בטוחה הפסכיאטר טוען שזה דיכאון אבל אני חושבת שזה מעבר לצערי):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
אנונימית01/02/2015י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהocd חרדה דה פרסונליזציה ודיכאון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/02/2015יש צורך לאיזון תרופתי וכן שילוב שיחות.
ממליץ לא לשלב מרוניל + סרנדה , סיכון לתסמונת סרוטונין.
יש לברר את מהות הניתוקים, באם מרכיב חרדה , הטיפול הפסיכולוגי, חיפוש הסברים מהילדות ומקור הבעיה, לפעמים יעיל הרבה יותר מתרופות, הבעיה: לפעמים דורש הרבה הרבה יותר זמן ובטח הרבה יותר יקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)