מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס דעתך ??אלה03/05/2013
שלום,
בת 30 גרה בלונדון בעקבות חרדה ודכאון רופא נתן לי ציפרלקס בתחילה 5 והיום עד 20 משתמשת כבר חודשיים עם הטבה מאוד משמעותית.
אלא ש, שבועיים מתחילת הטיפול החלה לי אדמומיות בפנים שמתרחשת מדיי כמה ימים לפעמים כל יום למשך זמן קצר בד"כ. אנשים מחמיאים לי שאני השתזפתי יפה, כשלמעשה לא נחשפתי לשמש. האדמומיות קיימת הייתה כבר במינונים הנמוכים ועד היום נמשך גם ב-20 מ"ג.
הפסיכיאטר שרשם לי התרופה בלונדון אמר לי שזה לא נורא ואולי יעבור עם הזמן ושזה הרחבת כלי דם קטנים בפנים ושזה לא מסוכן, ולעומתו הפסיכיאטר בביקורי כאן בארץ אמר לי שזו תופעה לא ידועה וכדאי לעבור לתרופה חלופית.
אני בהתלבטות ןאת ההחלטה אצטרך לעשות בעצמי כי כל אחת משתי הדרכים מגובה בהמצלה רופא עם דעה שונה, כל שנותר לי הוא לשמוע דעה נוספת ברמה העקרונית וברור לי שזה לא תחליף לרופא או רופאים אליהם הלכתי ושדעתך אינה מחייבת.
אשמח לעזרתך ככל הניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס דעתך ?? - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק03/05/2013אלה שלום- אני בדיעה שתרופה אמורה לטפל בבעיה קיימת ולשפר איכות חיים ולא ליגרום לבעיה אחרת- במידה ואת בטוחה שהבעיה היא מאז נטילת הציפרלקס אז באמת היתי ממליצה לנסות תכשיר אחר היות והאדמומיות מפריעה לך וזו אכן תופעה לא רצויה. הרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)