ריטלין וocd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין וocd
    אני
    03/05/2013

שלום רב, אני בת 26 סובלת מהפרעות קשב וריכוז נוטלת מידי יום ריטלין ולוסטרל ..ובלי שום קשר לאחרונה אני מתחילה לחשוש שאני סובלת גם מocd, אני כל הזמן חושבת "מחשבות אסורות" שאני יודעת שלא נוגעות אלי כלל, הן ממש מפריעות לי ועד שאני לא דואגת להסיח את דעתי על ידי התעסקות במשהו אחר הן לא עוזבות. חשוב לי לציין שהמחשבות אין בהן ממש, אני יכולה להתחיל לפחד ממחלה מסוימת , או לחילופין לחשוב על כל מיני דברים שאין להם שום אחיזה במציאות אלא סתם נמצאים בראשי "בשביל להציק לי" ... האם עליי להפסיק את השימוש בריטלין?? (הבנתי שיש קשר הדוק בין שימוש בריטלין לבין חרדה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין וocd

הוספת תגובה

• ריטלין וocd - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    03/05/2013

מה שאת מתארת שווה לחקור יותר לעומק- בגדול- לא נראה לי בכלל קשור לריטלין-אבל אין כאן את כל המידע שצריך- כגון :היסטוריה פסיכיארטית-טיפולים קודמים-מינוני תרופות- זמן לקיחה וכו'- ועוד מידע חשוב להבנת הבעיה-שווה לשאול ישירות את הפסיכיאטר שלך- הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו