טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטלת מזה 4 שנים מרוניל 5 כדורים של 25 מ"ג. המינון הזה לא הספיק לי, לכן לפני כחודש הפסיכיאטר העלה את המינון ב-25 מ"ג. ההשפעה של זה היתה נפלאה אך לאחר כחודש פתאם היתה מין החלשות ובהיוועצות עם הפסיכיאטר העלתי את המינון בעוד 25 מ"ג, זאת אומרת סה"כ של 7 כדורים של 25 כל אחד. עכשיו השאלה היא כמה זמן יקח לי לדעת בוודאות אם זה המינון שמתאים לי? אם עברו מאז העלאת המינון ל-7 כדורים 3 ימים זה זמן מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד