מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאניה דיפרסיהמיה07/05/2013
אמא שלי הייתה במצב של מאניה מאוד חמורה.אושפזה בכפייה לפני חודש לשבועיים וחצי ,ועדיין כששוחררה הייתה במאניה.מאז,כבר שבועיים,לא לקחה כדורים וכצפוי מצבה החמיר.מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הרבה מה לעשות
שמוליק07/05/2013כנראה שהיא שוב פעם תתאשפז בכפיה.
בכל אופן אני יכול להבין את הרצון להפסיק את התרופות. האישפוז השני שלי היה גם כן קצר, שבועיים. זרקתי את התרופות, ואחרי שבועיים שוב פעם אישפוז כפוי.
זכרתי כיצד התרופות הרדימו אותי ועשו אותי זומבי בזמן האישפוז הראשון.
בסוף הפסקתי עם התרופות, אבל אי אפשר להפסיק אותן כל כך מהר. המצב צריך להתייצב קודם כל.
על פי התיאור הקצר שלך, כנראה שזה מה שיקרה.
בכל אופן, לא צריך לחשוש מזה יותר מדיי. ניתן לטפל בזה.
הולך להיות מתח עד שלא תהיה ברירה מלבד אישפוז כפוי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דיפרסיה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/05/2013לשכנע אותה לשתף פעולה
לגייס אנשי משפחה וחברים
להתייעץ עם רופא מטפל ואו שרותי רווחה
במקרה של החמרה יש לערב גורם רפואי בהקדם
במקרה של אלימות או מסוכנות, יש לפנות מיידית למשטרה
ולדווח על "חשש לחיי אדם".
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)