חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    מיה
    09/05/2013

שלום רב,

אני בת 23 לפני כחודש וחצי בערך התחילו לי כל מיני מחשבות טורדניות ולא הגיוניות, שמרוב שהן הלחיצו אותי כל פעם שחשבתי עליהן לא הצלחתי לישון. בסופו של דבר הצלחתי קצת להוציא את המחשבות מהראש אבל בגלל לחצים שהיו לי בעבודה ובבית חוויתי מן התמוטטות עצבים ומאז הן חזרו וברמה יותר גבוה עד שממש השתלטו לי על כל המחשבות ואני לא מצליחה לזכור על מה הייתי חושבת לפני כן.
    מאז אני בקושי שינה, וזה התדרדר למצב שגם כשאני ישנה אני מרגישה שאני במחשבות ואני חצי ערה ומתעוררת כל שנייה. אני כל היום אני במחשבות גם כשאני מדברת עם מישהו, לא מרוכזת במה שקורה סביבי, לא רוצה לצאת מהבית, לא מצליחה לתכנן שום דבר לעתיד, אין לי שמחת חיים כמו פעם, עייפה אבל לא מצליחה לישון. אני לא מרגישה אותו בן אדם שהייתי ונראה לי שזה הפרעה נפשית כי גם אימי חולה בסכיזופרניה אבל אני לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות ואני מפחדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

• בדחיפות

אליאנה
    09/05/2013

מניסיון קודם כל לפנות לפסיכיאטר באופן פרטי או דרך רופאת המשפחה
    דבר ראשון לקבל כדורי שינה כי השינה מאד חשובה לתפקוד תקין
    וגם להתייעץ עם הפסיכיאטר לגביי טיפול תרופתי
    אל תזניחי חוסר שינה ואי יכולת להירדם למרות העייפות נורא מחלישים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    09/05/2013

למיה שלום- אכן את מתארת תמונה מאוד לא נעימה וניכר שקשה לך מאוד- את זקוקה בדחיפות לסיוע ותמיכה- גשי בהקדם לפסיכיאטר שאת סומכת עליו ואם אינך מכירה כזה אז תיתיעצי עם רופא המשפחה והוא ינחה אותך. תרגישי טוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו