מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינני רוצה עודהמיואש10/05/2013
בן 40 חולה במאניה דיפרסיה (סוג 2 כמדומני)
בעיקר דיפרסיה. ללא מאניות או פסיכוזות, רק היפומאניה.
מטופל 10 שנים. לקחתי כבר עשרות תרופות שונות. בעיקר אנטי דיכואנים, אנטי פסיכוטים, ליתיום ועוד.
מיואש ולא רוצה יותר.
הייתי מאושפז זמן קצר במחלקה פתוחה וזמן ארוך (חצי שנה) באישפוז יום.
שאלתי מה יכול אישפוז ברמבם לתת לי, מעבר לטיפול הפרטי והמסור פסיכולוגי והפסכיאטרי שאני עובר מאז התפרצות המחלה.
גר בקיבוץ כך שהמחיר הנפשי של אישפוז הוא כבד (מנשוא). בנוסף אני עלול בסבירות גבוה מאוד לאבד את עבודתי, שהיא הדבר היחיד שמחזיק אותי מעל המים.
מחפש עצה דחופה לגבי סיכויי ההצלחה של האישפוז (באופן אישי לא מאמין)
עצה מישהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מובן מאוד
שמוליק12/05/2013שלום.
אינני רופא.
נראה לי שמה שמקבלים באישפוז, זה בעיקר יחס מתחשב ומכיל.
כולם במרכז לבריאות הנפש יודעים שיש לך "בעייה", ומתייחסים אליך בכבוד.
עצם התחושה הזו שמתייחסים אליך בכבוד ובהערכה, משפרת את ההרגשה פלאים, וזו הבעייה. בחוץ, ואפילו במסגרות שיקומיות, זה חסר מאוד.
אני זוכר שכשהייתי במחלקה פתוחה, הייתה איתי עוד מטופלת, שאמרה שהיא מעדיפה את המחלקה הסגורה, כי שם היא מקבלת יותר שיחות.
בכל אופן, נראה לי שזה מה שיכול להיראות מושך וקוסם באישפוז.
יכול להיות שישנם פתרונות ביניים נוספים כגון אישפוז יום. אני בהחלט מאוד מבין את החשש שלך לאבד את מקום העבודה, ולו מן הטעם שמקום עבודה זה הישג חשוב מאוד בדרך ההשתלבות חזרה בחברה הנורמטיבית.
מאחל לך המון הצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)