הזיות שמיעה וצפצופים ופחד מאשפוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזיות שמיעה וצפצופים ופחד מאשפוז
    אזרח
    12/05/2013

לפי דעתי קיימת טכנולוגיה בארץ המסוגלת לשדר תדר קולי הנשמע לאנשים כמו הזיות שמיעה ואני יודע שזה נשמע משוגע אך לפי דעתי יש מספר קורבנות במדינה שאינה חולים במחלת הסיזופרניה אלא סובלים מהטרדות שנעשות על ידי הטכנולוגיה הזו וכולם מפחדים שיאשפזו אותם
    חייבים לפרוס את הקלפים ולא לפחד ולפעול בכל דרך אפשרית לעצור את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עד כאן

שמוליק
    14/05/2013

שלום.

מתגובותיי הרבות, אפשר להבין שאני ממש לא הסנגור של המערכת, אבל הפעם זו כבר ממש הגזמה.

אם באמת יש דבר כזה, זה עדיין לא מספיק כדי לאשפז.

אישפוז מתחיל ממצב פסיכוטי ששמיעת קולות היא רק אחד מהסימפטומים. זה לא הסימפטום היחידי.

אין דבר כזה, וזה ממש לא הגיוני שיהיה דבר כזה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק

אליאנה
    14/05/2013

נכון אין דבר כזה
    אני עוקבת אחר התגובות שלך ודיי מסכימה לרב
    אך נדמה לי שמי שמאמין שהוא שומע צלילים כפי שתוארבכוונה הוא נמצא במצב פסיכוטי
    וזקוק לעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאליאנה

שמוליק
    15/05/2013

שלום אליאנה.

אני מבקש ממך לדייק בפרטים.

מה שנטען, זה שמישהו משתמש באי אילו מכשירים כדי לגרום לאנשים לשמוע קולות, ולכך התייחסתי.

אילו היה דבר כזה באמת, אז הוא היה יכול לגרום לאנשים לשמוע קולות שאחרים אינם אמורים לשמוע, אבל שמיעת קולות שאחרים אינם שומעים - אינה עילה מספקת לאישפוז כפוי; הבן אדם צריך להיות במצב פסיכוטי.

זה נכון שמי ששומע קולות וזה חלק מהסימפטומים של התקף פסיכוטי - אז הוא זקוק לטיפול, אבל יש מרחק גדול בין רק שניעת קולות לשמיעת קולות שהיא חלק מהתקף פסיכוטי הכולל עוד הרבה סימטומים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזיות שמיעה וצפצופים ופחד מאשפוז - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/05/2013

קביעה למצב פסיכוטי מבוסס פרמטרים רבים ובדיקה מסודרת ולא מתבססת על תלונת שמיעת ציפצוף ( שאם אמיתית יותר מאדם אחד יוכלו לשמוע)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו