מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזיות שמיעה וצפצופים ופחד מאשפוזאזרח12/05/2013
לפי דעתי קיימת טכנולוגיה בארץ המסוגלת לשדר תדר קולי הנשמע לאנשים כמו הזיות שמיעה ואני יודע שזה נשמע משוגע אך לפי דעתי יש מספר קורבנות במדינה שאינה חולים במחלת הסיזופרניה אלא סובלים מהטרדות שנעשות על ידי הטכנולוגיה הזו וכולם מפחדים שיאשפזו אותם
חייבים לפרוס את הקלפים ולא לפחד ולפעול בכל דרך אפשרית לעצור את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כאן
שמוליק14/05/2013שלום.
מתגובותיי הרבות, אפשר להבין שאני ממש לא הסנגור של המערכת, אבל הפעם זו כבר ממש הגזמה.
אם באמת יש דבר כזה, זה עדיין לא מספיק כדי לאשפז.
אישפוז מתחיל ממצב פסיכוטי ששמיעת קולות היא רק אחד מהסימפטומים. זה לא הסימפטום היחידי.
אין דבר כזה, וזה ממש לא הגיוני שיהיה דבר כזה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
אליאנה14/05/2013נכון אין דבר כזה
אני עוקבת אחר התגובות שלך ודיי מסכימה לרב
אך נדמה לי שמי שמאמין שהוא שומע צלילים כפי שתוארבכוונה הוא נמצא במצב פסיכוטי
וזקוק לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאליאנה
שמוליק15/05/2013שלום אליאנה.
אני מבקש ממך לדייק בפרטים.
מה שנטען, זה שמישהו משתמש באי אילו מכשירים כדי לגרום לאנשים לשמוע קולות, ולכך התייחסתי.
אילו היה דבר כזה באמת, אז הוא היה יכול לגרום לאנשים לשמוע קולות שאחרים אינם אמורים לשמוע, אבל שמיעת קולות שאחרים אינם שומעים - אינה עילה מספקת לאישפוז כפוי; הבן אדם צריך להיות במצב פסיכוטי.
זה נכון שמי ששומע קולות וזה חלק מהסימפטומים של התקף פסיכוטי - אז הוא זקוק לטיפול, אבל יש מרחק גדול בין רק שניעת קולות לשמיעת קולות שהיא חלק מהתקף פסיכוטי הכולל עוד הרבה סימטומים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזיות שמיעה וצפצופים ופחד מאשפוז - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/05/2013קביעה למצב פסיכוטי מבוסס פרמטרים רבים ובדיקה מסודרת ולא מתבססת על תלונת שמיעת ציפצוף ( שאם אמיתית יותר מאדם אחד יוכלו לשמוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)